BYentl

Eigenschappen BYentl boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

BYentl boeken?

BYentl boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van BYentl.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van BYentl.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van BYentl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BYentl plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van BYentl

https://youtube.com/watch?v=qwGtJslJgh0

Extra informatie BYentl

Biografie BYentl
Begin 2009 veroverde zangeres B-Yentl Nederland en België op verpletterende wijze met 2 debuutsingles tegelijk hoog in de charts. Met haar krachtige soulstem en charismatische uitstraling weet ze iedereen in te pakken. Ondanks het internationaal klinkende nummer is deze dame ‘gewoon’ Nederlands.

Haar familieleden Ruth Jacott en Timeless zijn haar grote voorbeeld en inspiratie. De zangeres is geen onbekende in het vak. Zo heeft ze al samengewerkt met artiesten als Candy Dulfer, André Hazes, Golden Earring, De Dijk en Total Touch. 

Haar debuutalbum “Memories” werd in januari 2009 uitgebracht. Als voorloper op het album werd de single “No One But You” gereleased, welke in Nederland én België direct naar de hoogste posities van diverse charts doorschoot. Haar tweede single “Thinking About You” kwam binnen op #20 van de Top 100 waardoor beide singles (“No One But You” #8 en “Thinking About You” #20) tegelijk hoog in de charts staan.

Begin februari staan de singles op de bekende downloadsites zoals iTunes en stermusic.nl respectievelijk op 1 en 2 en behaald het Album “Memories” de 9e positie in de iTunes Album Top 100.

Met deze verpletterende start van haar solocarrière is B-Yentl nu al dé hit van 2009 en is te boeken voor een spectaculair optreden met tape of met live-band!

BYentl (Tape solo):

– Tape optreden

– Combinatie van eigen hits en covers

– Uitkoopgage/prijs: op aanvraag

– Speelduur: 1 x 30 minuten

– Gage is inclusief een monitorset

 

BYentl (Tape inc. 2 backingsvocals):

-Tape optreden

-Inclusief 2 backingvocals

-Combinatie van eigen hits en covers

-Uitkoopgage/prijs: op aanvraag

-Speelduur: 1 x 30 minuten

-Gage is inclusief een monitorset

 

BYentl Showfacts (Live Band):

-Live optreden

-11-persoons formatie

-Combinatie van eigen hits en covers

-Gage: Op aanvraag

-Speelduur: 1 x 60 minuten

-Gage is exclusief techniek

 
BYentl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BYentl boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van BYentl.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van BYentl, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van BYentl en de eventuele overige kosten om een optreden van BYentl mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van BYentl.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor BYentl. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van BYentl checken, een gratis optie plaatsen op BYentl en de boeking(en) van BYentl voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT BYentl, BOEKINGSBUREAU BYentl, BOEKINGSBURO BYentl, ENTERTAINMENTBUREAU BYentl, ENTERTAINMENTBURO BYentl, ARTIESTENBUREAU BYentl, BOEKINGSKANTOOR BYentl, IMPRESARIAAT BYentl, MUZIEKBURO BYentl, MUZIEKBUREAU BYentl, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU BYentl, ARTIESTENBOEKINGSBURO BYentl, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR BYentl.

 

Offerte BYentl aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag