Sarah Elias

Eigenschappen Sarah Elias boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sarah Elias boeken?

Sarah Elias boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sarah Elias.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sarah Elias.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sarah Elias ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sarah Elias plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sarah Elias

Extra informatie Sarah Elias

Biografie Sarah Elias
Sarah Elias studeerde solozang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Lenie van Den Heuvel, Maria Acda en Wout Oosterkamp.

Zij nam deel aan diverse masterclasses bij onder andere Michael Chance, Jill Feldman, Meinard Kraak en David Wilson Johnson. Tevens volgde zij koordirectielessen bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt. In 2006 behaalde zij haar bachelordiploma solozang waarna zij in 2007 haar studie vervolgde aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Daar nam zij deel aan de specialisatiecursus’Leadership’  (community art) en studeerde zij solozang bij Margaret Humphrey Clark. Hiervoor ontving zij een VSB beurs. Momenteel volgt zij zangcoaching bij Roberta Alexander.

Zij zong tijdens nationale en internationale festivals, als het Steve Reich Festival in Den Haag, het Internationale Festival van Codrongianos in Sardinië, het Internationale Muziekfestival in Bath, (Engeland), het Yo! Festival en het Festival Oude Muziek te Utrecht.

Sarah Elias nam als soliste deel aan diverse radio- en televisieprogramma’s, met onder andere live-uitzendingen vanuit het Concertgebouw te Amsterdam en Vredenburg te Utrecht. In 2008 neemt zij deel aan het communityproject Marco Polo in Amsterdam van de Nederlandse Opera.

Sfeervolle zang tijdens uw huwelijk, receptie en/of diner.

Sarah Elias verzorgt prachtige muziek tijdens uw huwelijks-inzegening, receptie en/of diner.

U kunt haar boeken als soliste, maar ook samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist. Tevens zingt zij duetten met een zangeres.

In overleg met het bruidspaar maakt Sarah Elias een optreden op maat. Er is veel mogelijk, zoals het toevoegen van favoriete nummers. Ook kan er een mooi programma samengesteld worden voor de kerkelijke inzegening. Sarah Elias kan geboekt worden voor diverse locaties zoals bijvoorbeeld in de buitenlucht, kastelen, landhuizen en kerken.

Theater en Zang Workshops voor bedrijven.

Klassiek of Jazz optreden voor bedrijven, congressen, beurzen, recepties, conferenties en seminars

Het repertoire van Sarah Elias is zeer geschikt als fraaie muzikale omlijsting bij tal van gelegenheden. Zij verzorgt muziek tijdens diners, lunches, seminars, beurzen, conferenties of trainingsdagen.

Een sfeervol concert als intermezzo of entr’act, om de (kerst/nieuwjaars-) borrel op te luisteren, bij een afscheid, jubileum op bij de opening van uw bedrijf.

Sarah Elias helpt u graag bij het samenstellen van een passend programma. Zij is samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist te boeken.

Ook speciaal is haar optreden met een Israelische U’d speler. Zij vertolken een feestelijk programma geïnspireerd op volksmuziek uit het Midden-Oosten.

 
Sarah Elias boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sarah Elias boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sarah Elias.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sarah Elias, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sarah Elias en de eventuele overige kosten om een optreden van Sarah Elias mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sarah Elias.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sarah Elias. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sarah Elias checken, een gratis optie plaatsen op Sarah Elias en de boeking(en) van Sarah Elias voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sarah Elias, BOEKINGSBUREAU Sarah Elias, BOEKINGSBURO Sarah Elias, ENTERTAINMENTBUREAU Sarah Elias, ENTERTAINMENTBURO Sarah Elias, ARTIESTENBUREAU Sarah Elias, BOEKINGSKANTOOR Sarah Elias, IMPRESARIAAT Sarah Elias, MUZIEKBURO Sarah Elias, MUZIEKBUREAU Sarah Elias, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sarah Elias, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sarah Elias, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sarah Elias.

 

Offerte Sarah Elias aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag