Zoë Livay persfoto 2023

Eigenschappen Zoë Livay boeken

Prijs
Op aanvraag

Zoë Livay boeken?

Zoë Livay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Zoë Livay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Zoë Livay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Zoë Livay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Zoë Livay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Zoë Livay

Extra informatie Zoë Livay

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Zoë Livay. Tijdens haar jeugd draait haar moeder thuis muziek van André Hazes, zingt Zoë in de kerk en maakt ze onderdeel uit van een popkoor. Het is dan ook niet zo gek dat ze zich op achttienjarige leeftijd inschrijft voor The Voice Of Holland. Met een prachtige versie van Adele’s ‘Hometown Glory’ blaast Zoë de jury omver. In de jaren erna brengt ze verschillende succesvolle tracks uit.

Na de EP ‘Openhartig’ uit 2022, keert de eigenzinnige Zoë dit jaar terug naar de basis met de focus op haar sterke, authentieke stem en akoestische instrumenten. Zoë worstelde de afgelopen jaren met negatieve gevoelens en kwam tot het besef dat ze deze moest gaan delen met anderen. Dat doet ze in haar nieuwe muziek, waarvan de eerste singles ‘Met Een Reden’ en ‘De Nacht’ de eerste voorproefjes zijn.

Zoë heeft een boodschap die ze via haar muziek wil uitdragen: share your thoughts and empower eachother. ‘Er zijn veel mensen die vastzitten in hun eigen gedachten, die rondlopen met een gevoel helemaal nergens bij te horen’, aldus Zoë. Ze hoopt deze mensen middels haar muziek te laten inzien dat er altijd twee kanten zijn: er is duisternis, maar er zal ook altijd licht zijn. Dit wil ze bereiken door allereerst zichzelf op tafel te leggen. Met hart én ziel.

Zoë is met full band te boeken (50 minuten), maar ook in een semi-akoestische setting met gitaar, toetsen en viool (30 minuten).

Offerte Zoë Livay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag