Nathalie Makoma

Eigenschappen Nathalie Makoma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Nathalie Makoma boeken?

Nathalie Makoma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nathalie Makoma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nathalie Makoma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nathalie Makoma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nathalie Makoma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nathalie Makoma

Extra informatie Nathalie Makoma

Seizoen 2020 is Nathalie Makoma winnares van het programma “All Together Now”.

Nathalie is een podiumdier met een verhaal. In Nederland kennen we haar van haar spetterende optredens tijdens Idols 4. We herinneren ons allemaal nog de zinderende finale waarin ze uiteindelijk tweede werd. Maar Nathalie is meer dan die energieke diva met de onnavolgbare stem. Tegelijkertijd is ze een ingetogen, haast verlegen persoonlijkheid. Pas op het podium verandert ze in iemand die alles durft.

Jonge jaren

Nathalie Makoma wordt op 24 februari 1982 geboren in Kinshasa (DR Congo) als jongste telg in een gezin met zes kinderen. Ze heeft drie broers en twee zussen. Als Nathalie drie maanden oud is, vlucht het gezin echter om politieke redenen naar Nederland. Tot haar zevende woont Nathalie in Rotterdam, maar omdat het gezin geen verblijfsvergunning krijgt, zijn Nathalie en haar familie genoodzaakt om naar Duitsland te verhuizen. Vlak voor het vertrek schrijft Nathalie een brief naar koningin Beatrix, waarin ze vraagt of zij en haar familie niet toch in Nederland mogen blijven.

Al op haar zevende is Nathalie ontzettend veel met muziek bezig. Rond die tijd zingen haar broers en zussen samen in een gospelband: Makoma. Nathalie mag echter nog niet meedoen, omdat ze te klein is en nog niet kan lezen. Dit vindt ze zo erg, dat ze ieder vrij uurtje oefent met lezen. En uiteindelijk weet ze haar broers en zussen te overtuigen. Na verloop van tijd groeit het succes van Makoma. Vooral in Duitsland wordt de gospelband bekend, maar ook vanuit andere Europese landen wordt Makoma gevraagd om te komen optreden.

Ongekend gospelsucces

Nathalie is veertien jaar als haar familie, mede dankzij haar brief aan de koningin, alsnog een verblijfsvergunning in Nederland krijgt. De Makoma’s verhuizen weer naar Nederland. Nathalie gaat naar de middelbare school en volgt daarna de opleiding Onstage Performance aan de Rockacademie in Tilburg. Tegelijkertijd neemt het succes van Makoma ongekende vormen aan. De band reist de hele wereld rond, brengt in totaal drie albums uit en wint een African Music Award voor de beste gospelgroep van Afrika. Omdat het drukke schema van Makoma voor Nathalie moeilijk te combineren is met haar opleiding, stopt ze met de Rockacademie.

In 2004 besluit Makoma er een punt achter te zetten. Nathalie wil graag verder in de muziek, maar omdat ze niet weet waar ze moet beginnen, besluit ze ‘gewoon’ werk te gaan zoeken. Ze gaat in Engeland en later in Ierland aan de slag als supportmedewerker voor een computerproducent. Haar allround talenkennis komt daarbij uitstekend van pas. In 2007 houdt Nathalie het voor gezien in Ierland en keert ze terug naar Nederland. Opnieuw vindt ze een baan in de ICT. Maar eigenlijk wil ze niets liever dan een carrière in de muziek …

Idols

Eigenlijk durft Nathalie niet mee te doen aan talentenjachten, omdat ze naar eigen zeggen niet voldoet aan het ideaal van een lange, blonde en slanke popster. Een nichtje van Nathalie denkt daar echter anders over. Zij schrijft Nathalie in bij Idols. Nathalie weet niet of ze een kans maakt, maar toch gaat ze er met haar kenmerkende positieve instelling naartoe. Ze probeert erin te geloven.

En dat helpt. Iedere show opnieuw weet Nathalie publiek en jury te overweldigen met haar bruisende optredens. Van ‘Proud Mary’ van Ike en Tina Turner tot ‘Stayin’ Alive’ van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemt haar een ‘bühnebeest’, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyoncé (Nathalies grote voorbeeld). Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede. Niettemin sleept ze net als winnares Nikki een contract bij Sony BMG in de wacht. Direct na Idols volgt er een heftige tour, samen met Nikki en Charlene. In vier maanden tijd levert het drietal meer dan 150 vurige shows af.

Eerste single

Op dit moment is Nathalie’s eerste single, ‘I Won’t Forget’ af. In januari 2009 zal deze officieel gereleased worden. Nathalie zal er alles aan doen om een heel grote artiest te worden. En dat gaat helemaal goed komen. Want Nathalie geeft nooit op. Als ze iets wil, dan gaat ze ervoor. Niet voor 100%, maar voor 200%!

 

Repertoirelijst Nathalie Makoma:

–  Won’t forget

–  Show me love

–  Mesmerized

–  Crazy

–  Staying alive

–  Respect

–  Natural Woman

–  Make your body work

–  Let’s get loud

–  Proud Mary

Nathalie Makoma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nathalie Makoma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nathalie Makoma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nathalie Makoma en de eventuele overige kosten om een optreden van Nathalie Makoma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nathalie Makoma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nathalie Makoma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nathalie Makoma checken, een gratis optie plaatsen op Nathalie Makoma en de boeking(en) van Nathalie Makoma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Nathalie Makoma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag