Eva Simons

Eigenschappen Eva Simons boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Exclusief

Eva Simons boeken?

Eva Simons boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eva Simons.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eva Simons.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eva Simons ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eva Simons plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eva Simons

Extra informatie Eva Simons

Biografie Eva Simons
De Nederlandse zangeres Eva Simons wist niet wat haar overkwam toen een uitgelekte versie van haar nieuwe nummer Silly Boy ineens via YouTube de hele wereld overging onder de titel Rihanna featuring Lady Gaga.

Een onbekende plaatste het nummer op de videowebsite in de veronderstelling dat het om een unieke samenwerking tussen de twee Amerikaanse sterren zou gaan. In drie maanden tijd is het nummer meer dan vier miljoen keer beluisterd. Ook platenmaatschappij EMI pikte het op en bood Simons een wereldwijd platencontract aan, waar zij donderdag haar handtekening onder plaatste.

Simons vindt het misverstand vooral heel gaaf. “Ik heb hier ontzettend veel geluk mee, mijn nummer heeft op deze manier al heel veel mensen bereikt. Hoewel het wel een geluk bij een ongeluk is, want eerst baalde ik enorm dat iemand mijn nummer zomaar online had gezet.” Hoe de verwarring is ontstaan is voor haar een raadsel. “Kennelijk vindt men mijn stem op die van Rihanna en Lady Gaga lijken. Waarschijnlijk heeft de titel er ook iets mee te maken, mensen denken dat het een reactie van Rihanna is op de mishandeling door haar ex-vriendje Chris Brown.”

”De miljoenen muziekliefhebbers die het nummer inmiddels beluisterden speculeren op de videosite over de afkomst van het vermeende duet. De meesten trekken snel de conclusie dat het niet om de twee sterren gaat, maar wie er dan achter het uptempo nummer zit, is hen niet duidelijk. Sinds Silly Boy op 7 april vanuit Mexico op het wereld wijde web verscheen, maakten YouTube-gebruikers er videoclips bij (van compilaties uit eerdere video’s van Rihanna en Lady Gaga tot een heuse clip gemaakt in het videospel Sims), is er een remix online gezet en zijn zelfs filmpjes geplaatst waarin tienermeisjes het nummer in hun huiskamer uit volle borst mee-playbacken.

Na het internationale succes was snel duidelijk dat Silly Boy de eerste singel van Simons zou worden.
Eva Simons boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eva Simons boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eva Simons.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eva Simons, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eva Simons en de eventuele overige kosten om een optreden van Eva Simons mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eva Simons.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eva Simons. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eva Simons checken, een gratis optie plaatsen op Eva Simons en de boeking(en) van Eva Simons voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eva Simons, BOEKINGSBUREAU Eva Simons, BOEKINGSBURO Eva Simons, ENTERTAINMENTBUREAU Eva Simons, ENTERTAINMENTBURO Eva Simons, ARTIESTENBUREAU Eva Simons, BOEKINGSKANTOOR Eva Simons, IMPRESARIAAT Eva Simons, MUZIEKBURO Eva Simons, MUZIEKBUREAU Eva Simons, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eva Simons, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eva Simons, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eva Simons.

 

Offerte Eva Simons aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag