F1rstman

Eigenschappen F1rstman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

F1rstman boeken?

F1rstman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van F1rstman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van F1rstman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van F1rstman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van F1rstman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van F1rstman

Extra informatie F1rstman

Biografie F1rstman
F1rstman is een Muzikant uit Nederland met Pakistaanse roots. Zijn echte naam is Hassan Syed, Geboren op 30-07-1992 en op zijn 3de verhuisd naar Nederland. Opgegroeid in een multiculturele Samenleving met veel Caribische Surinaamse Marokkaanse Turkse invloeden. Al vroeg begon zijn interesse in muziek. Op zijn 6de beheerde Hassan het Percussie Component in muziek volledig. Rond zijn 11de begon Hassan ook mee te doen aan musicals van Joop van de Ende o.a  Lion King The musical. Zodoende maakte hij veel ontwikkelingen mee in de muziekgenre, op zijn 12de is hij geinterresseerd geraakt in urban muziek. En begon ook als beatboxer zijn strepen te verdienen in de muziek scene. Met de jaren door leerde hij alle snufjes in de muziekwereld kennen.

F1rstman boeken

En nu is F1rstman dus bezig met zijn opmars in de muziekscene in Nederland en wereldwijd. Met regelmatig shows door het hele land als MC in clubs als Act in clubs Festivals en als Docent op middelbare scholen. F1rstman zal nog heel veel van zich laten horen en zijn positive message nog heel lang verspreiden. Give A Smile, Create A smile.
F1rstman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

F1rstman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van F1rstman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van F1rstman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van F1rstman en de eventuele overige kosten om een optreden van F1rstman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van F1rstman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor F1rstman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van F1rstman checken, een gratis optie plaatsen op F1rstman en de boeking(en) van F1rstman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT F1rstman, BOEKINGSBUREAU F1rstman, BOEKINGSBURO F1rstman, ENTERTAINMENTBUREAU F1rstman, ENTERTAINMENTBURO F1rstman, ARTIESTENBUREAU F1rstman, BOEKINGSKANTOOR F1rstman, IMPRESARIAAT F1rstman, MUZIEKBURO F1rstman, MUZIEKBUREAU F1rstman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU F1rstman, ARTIESTENBOEKINGSBURO F1rstman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR F1rstman.

 

Offerte F1rstman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag