De Kraaien

Eigenschappen De Kraaien boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Kraaien boeken?

De Kraaien boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Kraaien.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Kraaien.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Kraaien ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Kraaien plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Kraaien

Extra informatie De Kraaien

Biografie De Kraaien
Bernd Ganzebev en Prins Clit in Paanham vormen De Kraaien. De Haagse groep ken je van hits zoals ‘Ik Vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’.

De gemaskerde rappers brengen snoeiharde, vuige beats met ruige teksten waarvan je soms niet weet of ze het nou menen of dat je in de zeik genomen wordt. Over hun extravagante optredens wordt regelmatig gesproken in de media. Kortom: vermakelijk in het kwadraat! Zettum!
De Kraaien boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Kraaien boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Kraaien.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Kraaien, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Kraaien en de eventuele overige kosten om een optreden van De Kraaien mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Kraaien.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Kraaien. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Kraaien checken, een gratis optie plaatsen op De Kraaien en de boeking(en) van De Kraaien voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Kraaien, BOEKINGSBUREAU De Kraaien, BOEKINGSBURO De Kraaien, ENTERTAINMENTBUREAU De Kraaien, ENTERTAINMENTBURO De Kraaien, ARTIESTENBUREAU De Kraaien, BOEKINGSKANTOOR De Kraaien, IMPRESARIAAT De Kraaien, MUZIEKBURO De Kraaien, MUZIEKBUREAU De Kraaien, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Kraaien, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Kraaien, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Kraaien.

 

Offerte De Kraaien aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag