Xerxes Naseri

Eigenschappen Xerxes Naseri boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Xerxes Naseri boeken?

Xerxes Naseri boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Xerxes Naseri.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Xerxes Naseri.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Xerxes Naseri ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Xerxes Naseri plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Xerxes Naseri

https://youtube.com/watch?v=40%26v%3DiWwjskLQKLA

Extra informatie Xerxes Naseri

Biografie Xerxes Naseri
Deze Amsterdamse rechtenstudent met Perzische achtergrond maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek, maar is daarbij zijn liefde voor RB nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale mix. Xerxes wordt gezien als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia.

Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij uit nieuwsgierigheid als gratis download online, waarna het direct een groot succes werd en zelfs enkele weken de nummer 1-positie innam bij radiostation FunX. Inmiddels is de song al meer dan 700.000 keer bekeken via YouTube.

Xerxes’ tweede single ‘Geen Twijfel’ die sinds enkele maanden uit is, lijkt een nog grotere hit te worden deze zomer. Verschillende stations duiken op de zomerse song waaronder FunX, 100%NL, WildFM, RadioNL en XITE. De clip heeft inmiddels meer dan 350.000 views op YouTube en op Spotify is hij inmiddels meer dan 250.000 keer gestreamd. In de Shazam Top 100 staat hij op 45 (meer dan 11.000 keer “geshazamed”).
Xerxes Naseri boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Xerxes Naseri boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Xerxes Naseri.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Xerxes Naseri, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Xerxes Naseri en de eventuele overige kosten om een optreden van Xerxes Naseri mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Xerxes Naseri.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Xerxes Naseri. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Xerxes Naseri checken, een gratis optie plaatsen op Xerxes Naseri en de boeking(en) van Xerxes Naseri voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Xerxes Naseri, BOEKINGSBUREAU Xerxes Naseri, BOEKINGSBURO Xerxes Naseri, ENTERTAINMENTBUREAU Xerxes Naseri, ENTERTAINMENTBURO Xerxes Naseri, ARTIESTENBUREAU Xerxes Naseri, BOEKINGSKANTOOR Xerxes Naseri, IMPRESARIAAT Xerxes Naseri, MUZIEKBURO Xerxes Naseri, MUZIEKBUREAU Xerxes Naseri, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Xerxes Naseri, ARTIESTENBOEKINGSBURO Xerxes Naseri, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Xerxes Naseri.

 

Offerte Xerxes Naseri aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag