Harde Bazen

Eigenschappen Harde Bazen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Op aanvraag

Harde Bazen boeken?

Harde Bazen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Harde Bazen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Harde Bazen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Harde Bazen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harde Bazen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Harde Bazen

Extra informatie Harde Bazen

Biografie Harde Bazen
Party/Electro/Rap act HARDE BAZEN:

De Harde Bazen, altijd actueel en spreken de jeugd in hun eigen taal met de muziek die op dit moment leeft. Een optreden van de Harde Bazen is altijd feest met een goede sfeer en lopende bierkranen.

Eigen werk wordt afgewisseld met dampende tracks van o.a. Yellow Claw, Kraantje Pappie en The Opposites, uiteraard ondergedompeld in hun eigen eigenzinnige sound.

Straight uit het Oosten (maar met “lobi” voor het Westen) komen de Harde Bazen. De Nederlandstalige rapformatie die hiphop en dance/electro samensmelten tot één grote party. Serieuze teksten worden belachelijk gemaakt, belachelijke teksten worden serieus genomen en het eindresultaat is nog catchy ook!

Rapper Goorrilla, zanger Wolf en DJ Kwetsbeer hebben na individuele kleinschalige internationale successen hun krachten gebundeld om samen de Harde Bazen party los te laten op de lage landen. Het drietal kwam in aanraking met het Nederlandse producersduo ‘Radical Minds’ en in samenwerking met deze mannen worden er nieuwe stappen gezet richting wereldfaam in Nederland en België.

HARDE BAZEN is een 45 minuten durende opzwepende act, eventueel optioneel uit te breiden met een extra set van DJ Kwetsbeer  (electro/party).

Metropool, Hengelo: “Twents antwoord op die andere jeugd van tegenwoordig. Rauw, ongenuanceerd, tomeloos grappig en extreem gevaarlijk. Hip Hop met Electroshocks. Hard feest voor hard volk”
Harde Bazen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Harde Bazen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Harde Bazen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Harde Bazen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Harde Bazen en de eventuele overige kosten om een optreden van Harde Bazen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Harde Bazen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Harde Bazen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Harde Bazen checken, een gratis optie plaatsen op Harde Bazen en de boeking(en) van Harde Bazen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Harde Bazen, BOEKINGSBUREAU Harde Bazen, BOEKINGSBURO Harde Bazen, ENTERTAINMENTBUREAU Harde Bazen, ENTERTAINMENTBURO Harde Bazen, ARTIESTENBUREAU Harde Bazen, BOEKINGSKANTOOR Harde Bazen, IMPRESARIAAT Harde Bazen, MUZIEKBURO Harde Bazen, MUZIEKBUREAU Harde Bazen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Harde Bazen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Harde Bazen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Harde Bazen.

 

Offerte Harde Bazen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag