Geweldige Noten

Eigenschappen Geweldige Noten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Geweldige Noten boeken?

Geweldige Noten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geweldige Noten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geweldige Noten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geweldige Noten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geweldige Noten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Geweldige Noten

Biografie Geweldige Noten
“Geweldige- Noten”, een muziekspektakel om even lekker mee los te gaan!

Een bijzonder muzikaal programma voor uw bedrijfsfeest of evenement!

Een super meezing muziekspektakel gepresenteerd door Winston Post ( GTST, DWTS ) met als muzikale sidekicks Peter Groenendijk ( componist van o.a. Paul de Leeuw, “Ik heb je lief” ) en Bas Muijs ( GTST, Voetbalvrouwen ).

Het programma van Geweldige Noten:

Muzikaal sing-a-long programma, waarbij het gehele publiek betrokken wordt. Kandidaten of teams spelen voor een prijs, die beschikbaar wordt gesteld door het bedrijf waarvoor opgetreden wordt.

Winston heeft een aantal vrij vertaalde teksten van bekende songs die hij op zijn bijzondere wijze voordraagt.

Is het bijvoorbeeld een Engelse tekst, dan zal deze bijvoorbeeld in het Nederlands worden voorgedragen en vice versa. De bedoeling is dat de kandidaten of teams moeten raden welke artiest en titel bedoeld wordt.

Degene die het denken te weten rennen naar voren, degene die als eerste een klap op de knop van de desk geeft mag vervolgens het antwoord geven.

Bij goed antwoord moet degene het liedje voor een deel mee kunnen zingen, uiteraard ondersteund door het publiek en onder muzikale begeleiding van het trio.

Bij fout antwoord krijgt een ander of ander team de kans om het antwoord te geven.

Door het wedstrijdelement ontstaat er behoorlijke hilariteit, maar ook saamhorigheid wanneer het publiek aanmoedigt en meezingt. Het repertoire bestaat uit zeer bekende (inter)nationale songs met een hoog meezinggehalte.

Tijdsduur programma : 60 minuten met aansluitend ½ uur Meet Greet.

Geweldige Noten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geweldige Noten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Geweldige Noten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geweldige Noten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geweldige Noten en de eventuele overige kosten om een optreden van Geweldige Noten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geweldige Noten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Geweldige Noten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geweldige Noten checken, een gratis optie plaatsen op Geweldige Noten en de boeking(en) van Geweldige Noten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Geweldige Noten, BOEKINGSBUREAU Geweldige Noten, BOEKINGSBURO Geweldige Noten, ENTERTAINMENTBUREAU Geweldige Noten, ENTERTAINMENTBURO Geweldige Noten, ARTIESTENBUREAU Geweldige Noten, BOEKINGSKANTOOR Geweldige Noten, IMPRESARIAAT Geweldige Noten, MUZIEKBURO Geweldige Noten, MUZIEKBUREAU Geweldige Noten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Geweldige Noten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Geweldige Noten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Geweldige Noten.

 

Offerte Geweldige Noten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag