Abba Fever

Eigenschappen Abba Fever boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
In overleg

Abba Fever boeken?

Abba Fever boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Abba Fever.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Abba Fever.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Abba Fever ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Abba Fever plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Abba Fever

Extra informatie Abba Fever

In de zomer van 2010 ontstaat ABBA Fever. Het idee van deze nieuwe ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden.Niet veel later werden de backing tracks live ingespeeld door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Frida, Agnetha, Benny en Björn maakte de formatie van Abba Fever compleet. Na een aantal intensieve repetities, was het eerste, zeer succesvolle optreden een feit.

Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is! Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige kostuums, de swingende show en uiteraard de live ingespeelde backing tracks.

Op het podium zorgen een witte vleugel en spiegelbollen ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart. Er wordt een show aangeboden van 60 minuten durende show inclusief toegift. Indien wenselijk kan de set in twee blokken opgedeeld worden.

De show wordt standaard inclusief complete geluid- en lichtshow aangeboden.

Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, waarbij er altijd passend maatwerk wordt geleverd.

Boekingsmogelijkheden Abba Fever

Abba Fever XS

Een mini-versie van de Abba Fever Original Show, met alleen onze twee zangeressen. De show duurt 45 minuten inclusief toegift. Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, maar soms is de (financiële of fysieke) ruimte net te klein voor onze Abba Fever Original show. Speciaal voor deze situaties kunt u Abba Fever XS boeken; dezelfde kwaliteit, alléén met onze twee prachtige zangeressen. Bij Abba Fever XS zorgt u zelf voor de podiumaankleding en licht- en geluidshow. De show duurt maximaal 45 minuten inclusief toegift.

Abba Fever Original

De grootste Abba hits verwerkt in een 60 minuten durende interactieve show.

Met gebruik van prachtige kostuums, een witte vleugel, diverse spiegelbollen en live ingespeelde “backing tracks”, zorgt Abba Fever ervoor dat ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart.

Abba Fever XL

De Abba Fever show Original, aangevuld met een complete live band. Uw publiek zal de show ervaren als een ware revival van een Abba concert.

Abba Fever + DJ

Maak uw Abba Fever- feest compleet met DJ Vinyl! Deze DJ onderscheidt zich door alleen nog originele vinylplaten te draaien. Met het gevoel van Abba Fever nog in de benen, kan er worden los gegaan op de dansvloer op alle bekende dance classics uit de jaren 70 80. Samen met Abba Fever en DJ Vinyl bent u verzekerd van een geweldige retro party!
Abba Fever boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Abba Fever boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Abba Fever.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Abba Fever, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Abba Fever en de eventuele overige kosten om een optreden van Abba Fever mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Abba Fever.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Abba Fever. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Abba Fever checken, een gratis optie plaatsen op Abba Fever en de boeking(en) van Abba Fever voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Abba Fever, BOEKINGSBUREAU Abba Fever, BOEKINGSBURO Abba Fever, ENTERTAINMENTBUREAU Abba Fever, ENTERTAINMENTBURO Abba Fever, ARTIESTENBUREAU Abba Fever, BOEKINGSKANTOOR Abba Fever, IMPRESARIAAT Abba Fever, MUZIEKBURO Abba Fever, MUZIEKBUREAU Abba Fever, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Abba Fever, ARTIESTENBOEKINGSBURO Abba Fever, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Abba Fever.

 

Offerte Abba Fever aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag