Stefany June

Eigenschappen Stefany June boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Stefany June boeken?

Stefany June boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stefany June.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stefany June.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stefany June ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stefany June plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Stefany June

Biografie Stefany June
Springerige popmuziek met een solide beat en sterke melodie, zo is de muziek van singer-songwriter Stefany June het beste te omschrijven.

Met een energieke show speelde ze de afgelopen jaren op vele podia in Nederland, Duitsland en Engeland. Zo trad ze op in De Wereld Draait Door  en speelde ze op het Hard Rock Calling Festival in Londen. Daarnaast was ze support-act van The Asteroids Galaxy Tour.

Na twee EP’s (in november 2013 kwam de Cozy Cat EP uit) verschijnt in februari 2014 het debuutalbum van Stefany June.
Stefany June boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stefany June boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Stefany June.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stefany June, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stefany June en de eventuele overige kosten om een optreden van Stefany June mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stefany June.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stefany June. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stefany June checken, een gratis optie plaatsen op Stefany June en de boeking(en) van Stefany June voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Stefany June, BOEKINGSBUREAU Stefany June, BOEKINGSBURO Stefany June, ENTERTAINMENTBUREAU Stefany June, ENTERTAINMENTBURO Stefany June, ARTIESTENBUREAU Stefany June, BOEKINGSKANTOOR Stefany June, IMPRESARIAAT Stefany June, MUZIEKBURO Stefany June, MUZIEKBUREAU Stefany June, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Stefany June, ARTIESTENBOEKINGSBURO Stefany June, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Stefany June.

 

Offerte Stefany June aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag