Claire Vinkesteijn

Eigenschappen Claire Vinkesteijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Claire Vinkesteijn boeken?

Claire Vinkesteijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Claire Vinkesteijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Claire Vinkesteijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Claire Vinkesteijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Claire Vinkesteijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Claire Vinkesteijn

Extra informatie Claire Vinkesteijn

Dat we in Nederland nog niet veel van Claire Vinkesteijn hebben gehoord is een kwestie van tijd en over de landsgrenzen kijken. Claire heeft haar sporen verdiend in het buitenland, en reist momenteel de hele wereld over met een groot orkest achter zich. Claire, geboren in het Engelse Yorkshire, is getrouwd met een Nederlandse man en heeft een dochtertje, Lily. Binnenkort wil Claire zich met haar gezin in Nederland vestigen. Tijd voor een nadere kennismaking met dit supertalent op piano en zang.

Claires muzikale talent viel al vroeg op. Als meisje van elf werd Claire toegelaten op de prestigieuze Chethams School of Music, gevolgd door The Royal College of Music en The Royal Academy of Music in Londen. In 1994 was Claire finaliste van BBC Young Musician of the Year. Sindsdien is ze als pianosolist betrokken bij de BBC, ITV en Sky Television, en heeft ze samengewerkt met onder andere Simon Cowell, Cliff Richard, Bridget Nielson, JLS, Neil Diamond, Diana Ross en Liza Minelli. Naast muzikaal talent is Claire in Engeland uitgegroeid tot een tv-persoonlijkheid. Ze was onder andere vocal coach bij XFactor UK, Britain’s Got Talent, Sing If You Can en Comic Relief.

Claires eerste kennismaking met Nederland was in 2013, toen ze groot succes had bij Holland’s Got Talent. Met haar indrukwekkende pianospel en unieke stem, en niet te vergeten haar charming looks, schopte ze het tot de finale.

Claire zet momenteel de laatste puntjes op de i van haar album Up Close and Personal. ‘Het album gaat heel puur klinken’, vertelt Claire. ‘Ik wil echt mezelf laten zien, zonder opsmuk. Door muziek te maken geef je veel van jezelf bloot. Als je songs vanuit je tenen komen, dringt dat ook bij je luisteraars door. Ik maak muziek met hart en ziel, en dat mag iedereen horen!’ Op haar album, én live: Claire geniet het meest van optreden en andere mensen laten genieten. En daar kan Nederland de komende tijd veel van verwachten.

Claire Vinkesteijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Claire Vinkesteijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Claire Vinkesteijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Claire Vinkesteijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Claire Vinkesteijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Claire Vinkesteijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Claire Vinkesteijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Claire Vinkesteijn checken, een gratis optie plaatsen op Claire Vinkesteijn en de boeking(en) van Claire Vinkesteijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Claire Vinkesteijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag