DJ Bompa en de Mens

Eigenschappen DJ Bompa en de Mens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

DJ Bompa en de Mens boeken?

DJ Bompa en de Mens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Bompa en de Mens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Bompa en de Mens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Bompa en de Mens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Bompa en de Mens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DJ Bompa en de Mens

Extra informatie DJ Bompa en de Mens

Biografie DJ Bompa en de Mens
Wat als een grap begon met de single ‘Daar Gaan We Met Z’n Allen’ in 2010 groeide al snel uit naar een serieuze carriere in de wereld van feestmuziek.

DJ Bompa (Frank) is al jaren actief als DJ op vele feesten en partijen. Ook werkt hij nog steeds mee aan het populaire tv-programma ‘Hart Voor Muziek’ waarvan Frank één van de bedenkers was. Zijn collega Marco (de Mens) is naast zanger ook een echte horecaman. Zowel achter de bar als op het podium weet hij de mensen te vermaken. Met z’n tweeën zorgen zij elke keer voor een super feest in elk café, zaal of feesttent.

In 2011 bereikte DJ Bompa de Mens een echt hoogtepunt in hun muzikale carriere. Hun 2e single ‘Als Brabander Ben Ik Geboren’ werd uitgeroepen tot Carnavalskraker van 2011 door Radio Hollandio.

Ook tijdens carnaval 2012 gooide dit duo weer hoge ogen met alweer hun superhit: ‘Nooit Meer Naar Huis’.

In de zomer van 2012 kwam hun laatste single uit ‘Feestje Hier Feestje Daar’.

In 2014 kwamen ze met de single “Op M’n Vespa” en in 2015 verschijnt hun debuutalbum wat heel toepasselijk heet: “Het Dak Eraf met DJ Bompa De Mens”

Zin in een ECHT feest? Haal dan de Brabantse gezelligheid in huis met DJ Bompa de Mens.
DJ Bompa en de Mens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DJ Bompa en de Mens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Bompa en de Mens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Bompa en de Mens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Bompa en de Mens en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Bompa en de Mens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Bompa en de Mens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Bompa en de Mens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Bompa en de Mens checken, een gratis optie plaatsen op DJ Bompa en de Mens en de boeking(en) van DJ Bompa en de Mens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Bompa en de Mens, BOEKINGSBUREAU DJ Bompa en de Mens, BOEKINGSBURO DJ Bompa en de Mens, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Bompa en de Mens, ENTERTAINMENTBURO DJ Bompa en de Mens, ARTIESTENBUREAU DJ Bompa en de Mens, BOEKINGSKANTOOR DJ Bompa en de Mens, IMPRESARIAAT DJ Bompa en de Mens, MUZIEKBURO DJ Bompa en de Mens, MUZIEKBUREAU DJ Bompa en de Mens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Bompa en de Mens, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Bompa en de Mens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Bompa en de Mens.

 

Offerte DJ Bompa en de Mens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag