Andre Pronk

Eigenschappen Andre Pronk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Andre Pronk boeken?

Andre Pronk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andre Pronk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andre Pronk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andre Pronk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andre Pronk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andre Pronk

Extra informatie Andre Pronk

Biografie Andre Pronk
André Pronk is één van Neerlands graag geziene zangers/entertainers. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen op TV en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen. Zo werd hij mede door zijn aanstekelijke lachen de ongekroonde Koning van de Lach.

In 2014 deed André nog meer van zich spreken en wel met zijn unieke tatoeage-acties bij oa. het wereldrecord radio maken van Giel Beelen en tijdens het WK in Brazilie met Louis van Gaal en de legendarische Robin van Persie-snoekduik. Hiermee werd hij in meer dan 60 landen bestempeld als de nieuwe Tattooman van Nederland. Ook zijn eigentijdse WK-hit ‘Oranje Oranje’ werd veel gedraaid op radiozenders en door DJ’s. André heeft ook gefigureerd in diverse reclames (oa. BNN, Remia), tv-series (oa. Opsporing Verzocht, De Prooi, Ramses) en films (oa. Sunny Side Up, Reunie).

Andre Pronk boeken is mogelijk voor diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld: figurant/acteur, bingodraaier, zanger en organisator.

Momenteel is Andre een vaste wekelijkse gast in een Belgische radioshow van Studio Brussel, met oa. Andre’s Moppentrommel. In Belgie zal Andre populairder worden. André treedt op in Nederland en Belgie, en zorgt met zijn Nederlandstalige feest-repertoire voor geslaagde feesten en partijen. In te huren voor volwassen evenementen met ‘André Pronk Friends’ of voor kinderfeesten met ‘André 4 Kids’, maar ook met ‘André Pronk Crazy Bingo’, een avondvullend muziekprogramma met leuke prijzen.

Ieder jaar kwam André Pronk uit met een aantal hilarische singles, oa. ’‘Ik Ben Niet Dik Maar Zwaar Geschapen’, ‘Het Tietenlied’, ‘Poesje Van De Buurvrouw’. Dit jaar komt André uit met de après-ski hit ‘Ik Ga Voor Goud’.

Andre Pronk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andre Pronk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andre Pronk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andre Pronk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andre Pronk en de eventuele overige kosten om een optreden van Andre Pronk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andre Pronk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andre Pronk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andre Pronk checken, een gratis optie plaatsen op Andre Pronk en de boeking(en) van Andre Pronk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andre Pronk, BOEKINGSBUREAU Andre Pronk, BOEKINGSBURO Andre Pronk, ENTERTAINMENTBUREAU Andre Pronk, ENTERTAINMENTBURO Andre Pronk, ARTIESTENBUREAU Andre Pronk, BOEKINGSKANTOOR Andre Pronk, IMPRESARIAAT Andre Pronk, MUZIEKBURO Andre Pronk, MUZIEKBUREAU Andre Pronk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andre Pronk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andre Pronk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andre Pronk.

 

Offerte Andre Pronk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag