Andrea Hazes

Eigenschappen Andrea Hazes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Andrea Hazes boeken?

Andrea Hazes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andrea Hazes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andrea Hazes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andrea Hazes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andrea Hazes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andrea Hazes

Extra informatie Andrea Hazes

Biografie Andrea Hazes
Andrea Hazes is de vrouwelijke imitator / look a like van Andre hazes.

Andrea Hazes is te boeken voor al uw feesten, partijen en bruiloften. Maar ook voor bedrijfsfeest, feestavond of evenementen is zij de heschikte artiest.

Haar optreden duurt  40 minuten ( play back) en daarna zijn er nog mogelijkheden om op de foto te gaan met Andrea Hazes.

Andrea belooft u dat het een onvergetelijke avond wordt en u nog lang zal na genieten van een spetterend optreden.
Andrea Hazes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andrea Hazes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andrea Hazes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andrea Hazes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andrea Hazes en de eventuele overige kosten om een optreden van Andrea Hazes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andrea Hazes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andrea Hazes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andrea Hazes checken, een gratis optie plaatsen op Andrea Hazes en de boeking(en) van Andrea Hazes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andrea Hazes, BOEKINGSBUREAU Andrea Hazes, BOEKINGSBURO Andrea Hazes, ENTERTAINMENTBUREAU Andrea Hazes, ENTERTAINMENTBURO Andrea Hazes, ARTIESTENBUREAU Andrea Hazes, BOEKINGSKANTOOR Andrea Hazes, IMPRESARIAAT Andrea Hazes, MUZIEKBURO Andrea Hazes, MUZIEKBUREAU Andrea Hazes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andrea Hazes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andrea Hazes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andrea Hazes.

 

Offerte Andrea Hazes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag