Caroline Dijkhuizen boeken

Eigenschappen Carolina Dijkhuizen boeken

Prijs
v.a. 2.475
Tijdsduur
30 min.

Carolina Dijkhuizen boeken?

Carolina Dijkhuizen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Carolina Dijkhuizen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Carolina Dijkhuizen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Carolina Dijkhuizen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carolina Dijkhuizen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Carolina Dijkhuizen

Extra informatie Carolina Dijkhuizen

Biografie Carolina Dijkhuizen

De afgelopen jaren was Carolina voornamelijk te zien in het theater in diverse hoofdrollen waaronder de musicals ‘Sister Act’, ‘Dreamgirls’, ‘Musicals in Concert’ en ‘The Bodyguard’. Momenteel tourt ze door heel Nederland samen met Lenette van Dongen en Cystine Carreon en de musical ‘Vamos’

Op TV kennen we haar, naast haar deelname aan Expeditie Robinson, ook van “Wie is de Mol?’, ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en “The Big Music Quiz. En als actrice was zij te zien in series als ‘Moordvrouw’, ‘Charlie’, ‘Spoorloos Verdwenen’ en ‘Spangen’. Vorig jaar bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit.

Carolina heeft haar eigen Dance Classics-show met dansers waarin zij hits zingt van diva’s als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Kelly Rowland en Whitney Houston. Maar ook de musical liefhebber kan haar boeken met pianist en zingt zij een selectie van de mooiste musicalsongs uit oa Aida, Lion King, The Bodyguard en Annie.

Carolina Dijkhuizen nu ook te boeken met haar Donna Summer Tribute Show! Tijdens deze tributeshow brengt de zangeres de onweerstaanbare hits van The Queen of Disco tot leven in een spectaculair optreden. Carolina Dijkhuizen zingt de allergrootste hits van haar grote voorbeeld, waaronder ‘Last Dance’, ‘MacArthur Park’, ‘Bad Girls’, ‘Hot Stuff’, ‘On The Radio’ en ‘Could It Be Magic’.

Carolina Dijkhuizen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Carolina Dijkhuizen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Carolina Dijkhuizen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Carolina Dijkhuizen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Carolina Dijkhuizen checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140

 

Offerte Carolina Dijkhuizen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag