Erna Temming

Eigenschappen Erna Temming boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Erna Temming boeken?

Erna Temming boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erna Temming.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erna Temming.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erna Temming ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erna Temming plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Erna Temming

Extra informatie Erna Temming

Erna Temming geboren en getogen in Utrecht , Familie van Henk Temming, komt uit een gezin van vijf kinderen waarin zij al als klein meisje dagelijks in contact kwam met de showbizz. Mama en papa speelde samen in een dansorkest en moesten thuis regelmatig repeteren.

Vaak op zaterdagochtend werd de zanginstallatie neergezet in de huis-kamer en werd er uit volle borst door het gehele gezin meegezongen. Dus de liefde voor muziek stroomt al van kinds af aan door de aderen. Het lef om op een podium te springen kwam pas veel later! De zenuwen speelde in die jaren een te grote rol.

Tot op een avond dat Erna noodgedwongen haar mama moest vervangen wegens een serieuze keelontsteking, in het dansorkest van haar vader. Deze samenwerking resulteerde in een groot succes, wat haar op aandringen van anderen heeft doen besluiten zich aan te sluiten bij het bestaande Orkest The Twilights. Tijdens een van de optredens in het land ontmoette zij met regelmaat het zangduo “Het Holland Duo” waar Jan Verhoeven en Marianne Weber deel van uit maakte.

Het was 1997 toen Jan Verhoeven, op zoek naar een nieuwe zangpartner, Erna benaderde. Deze ontmoeting resulteerde in een 13 jaar lange samenwerking waarin vele albums zijn uitgebracht. Zo heeft Erna alle podia in Nederland mogen betreden, van Concertzaal tot het Bruine Cafe. Hiermee werd en is zeker de basis gelegd voor nu haar eigen solocarriere.

Na het stoppen van het Holland Duo, en de behoefte om zich te presenteren aan alle fans van het Nederlandstalige Lied, heeft Erna Temming haar thuishaven gevonden bij Emile Hartkamp Norus Padidar die als geen ander haar dat kunnen meegeven waar zij zo naar verlangt heeft en waar alle fans van dit genre zo lang op hebben moeten wachten.

Erna Temming boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erna Temming.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erna Temming, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erna Temming en de eventuele overige kosten om een optreden van Erna Temming mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erna Temming.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erna Temming. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erna Temming checken, een gratis optie plaatsen op Erna Temming en de boeking(en) van Erna Temming voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erna Temming, BOEKINGSBUREAU Erna Temming, BOEKINGSBURO Erna Temming, ENTERTAINMENTBUREAU Erna Temming, ENTERTAINMENTBURO Erna Temming, ARTIESTENBUREAU Erna Temming, BOEKINGSKANTOOR Erna Temming, IMPRESARIAAT Erna Temming, MUZIEKBURO Erna Temming, MUZIEKBUREAU Erna Temming, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erna Temming, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erna Temming, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erna Temming.

 

Offerte Erna Temming aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag