Alaniz

Eigenschappen Alaniz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
240 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Alaniz boeken?

Alaniz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alaniz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alaniz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alaniz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alaniz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alaniz

Extra informatie Alaniz

Biografie Alaniz
Alaniz, deze veelzijdige zangeres heeft een jarenlange muzikale ervaring opgebouwd en brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Haar optreden wordt gevormd door verschillende genre’s, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Van ballads tot dance classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, Kiki Dee, Anouk,The Pointer Sisters, The Trammps, maar ook mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijvoorbeeld Norah Jones, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Bonnie Rait, Etta James en Martina Mc Bride.

Ze heeft ook een speciaal repertoire met country-nummers van oa. Patsy Cline en Reba Mcentire. Zangeres Alaniz kan solo optreden maar ook in verschillende bezettingen. Zij is daarom uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, privé party, bruiloft of evenement. Voor iedere gelegenheid een op maat gemaakte formatie, dus u kunt kiezen voor een volledig orkest, zangduo en voor de wat meer ingetogen en chiquere gelegenheden kan zangeres Alaniz alleen voor U optreden. Hiermee brengt ze haar easy-listening repertoire in een perfecte setting. Ze zorgt voor een warme muzikale sound, jarenlange ervaring en enthousiasme worden samengevoegd tot een relaxte sound van easy-listening met een vleugje jazz en blues.

Een muzikale omlijsting die minder uitbundig en meer ingetogen is, zij brengt een exclusief repertoire wat zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een dinerdansant, een receptie, (bedrijfs-)opening, (gala-)diner, huwelijksplechtigheid of zakelijke bijeenkomst.

Het repertoire is speciaal samengesteld voor deze gelegenheden, en uiteraard is het geluidsvolume aangepast, zodat gasten gemakkelijk met elkaar kunnen converseren.Daarom biedt zij met deze lounge muziek de perfecte setting om met stijl op unieke locaties, zoals kastelen, sloten, beurzen maar ook bijv. in een casino of restaurant, een relaxte sfeer neer te zetten.

Met een zeer chique “star sky” doek als achtergrond en uiteraard passende kleding, brengt zangeres Alaniz tijdens haar optreden nog meer exclusiviteit.

Zij werkt met professionele orkestbanden, speelt daarbij met een aantal nummers gitaar en percussie waaronder conga.

Zij beschikt over een eigen geluid- en lichtset, zodat zij altijd als zangeres alleen een optreden kan verzorgen.

Alaniz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alaniz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alaniz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alaniz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alaniz en de eventuele overige kosten om een optreden van Alaniz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alaniz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alaniz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alaniz checken, een gratis optie plaatsen op Alaniz en de boeking(en) van Alaniz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alaniz, BOEKINGSBUREAU Alaniz, BOEKINGSBURO Alaniz, ENTERTAINMENTBUREAU Alaniz, ENTERTAINMENTBURO Alaniz, ARTIESTENBUREAU Alaniz, BOEKINGSKANTOOR Alaniz, IMPRESARIAAT Alaniz, MUZIEKBURO Alaniz, MUZIEKBUREAU Alaniz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alaniz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alaniz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alaniz.

 

Offerte Alaniz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag