Luckyfella

Eigenschappen Luckyfella boeken

Prijs
v.a. 1.650
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Luckyfella boeken?

Luckyfella boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Luckyfella.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Luckyfella.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Luckyfella ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Luckyfella plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Luckyfella

Extra informatie Luckyfella

Biografie Luckyfella
Luckyfella is het alter-ego van Marcel Kapteijn die iedereen kent als de leadzanger van de groep Ten Sharp die met hun hit `You` de wereld veroverde. Marcel wordt gezien als een ‘Singer’s singer’, alom bewondert door collega zangers en musici, gezegend met een geluid van internationale allure.

Luckyfella, a.k.a. Marcel Kapteijn is een Crooning/pop crossover act. Luckyfella is geworteld in de ‘Crooners’-traditie, maar onderscheidt zich door z´n originaliteit.

Luckyfella speelt tijdens optredens, naast eigen repertoire, meerdere zeer herkenbare covers. Als een soort vocal actor kruipt Luckyfella op een briljante wijze in en onder de huid van de songs en zijn performance is zeer de moeite waard. Deze ´einzelsanger´ bevindt zich ergens in het overgangsgebied tussen crooning en pop, gevolgd door een snel groeiende aanhang; Hearing is Believing´in dit geval, kortom een waar luisterfeest.

De act wordt live uitgevoerd onder begeleiding van zijn vaste pianist of kwartet; ‘The lucky few’, inzetbaar als intermezzo, avondvullend, of in concertvorm. Daarnaast is Luckyfella solo met zijn tapeact te boeken.

Luckyfella boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Luckyfella boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Luckyfella.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Luckyfella, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Luckyfella en de eventuele overige kosten om een optreden van Luckyfella mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Luckyfella.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Luckyfella. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Luckyfella checken, een gratis optie plaatsen op Luckyfella en de boeking(en) van Luckyfella voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Luckyfella, BOEKINGSBUREAU Luckyfella, BOEKINGSBURO Luckyfella, ENTERTAINMENTBUREAU Luckyfella, ENTERTAINMENTBURO Luckyfella, ARTIESTENBUREAU Luckyfella, BOEKINGSKANTOOR Luckyfella, IMPRESARIAAT Luckyfella, MUZIEKBURO Luckyfella, MUZIEKBUREAU Luckyfella, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Luckyfella, ARTIESTENBOEKINGSBURO Luckyfella, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Luckyfella.

 

Offerte Luckyfella aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag