Hansen Tomas

Eigenschappen Hansen Tomas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Hansen Tomas boeken?

Hansen Tomas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hansen Tomas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hansen Tomas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hansen Tomas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hansen Tomas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hansen Tomas

Extra informatie Hansen Tomas

Biografie Hansen Tomas
Hansen Tomas wordt geboren op 1 maart 1987 te Apeldoorn als jongste van een tweeling. Het hechte gezin heeft dan al 2 kinderen. Tijdens zijn jeugd krijgt Hansen muziek met de paplepel ingegoten. Hij leert gitaar en piano spelen tijdens de vele sessies met o.a. zijn vader en oudere broer; professionele zang- of muziekles volgt hij niet. Door zijn prettige stemgeluid wordt Hansen al snel tot leadzanger van de familie gebombardeerd. Geen familie- of schoolfeest gaat voorbij zonder dat Hansen zijn muzikale talenten toont. Verder speelt hij op zijn zolderkamer alles na wat op de radio voorbij komt en droomt hij ervan ooit zelf op de radio te horen te zijn.

Zoals velen die de weg in de muziekindustrie niet goed kennen, zoekt Hansen zijn toevlucht tot audities waar men op zoek is naar nieuw zangtalent. Zo neemt Hansen –onder opgaaf van een valse leeftijd- in 2003 deel aan een auditie voor een internationale popgroep. Al snel blijkt dat men niet op zoek is naar mensen die -naast kunnen zingen- ook een instrument bespelen. Omdat het artiestenmanagement wel onder de indruk is van Hansen ‘beloven’ zij op termijn contact met hem op te nemen.

Het is inmiddels april 2006. De ‘belofte’ herinnert Hansen zich niet eens meer, als plotseling de telefoon gaat en hij het management uit 2003 aan de lijn heeft. In diverse gesprekken geeft Hansen duidelijk aan wat voor muziek hij wil maken. Vervolgens reist hij 2 jaar lang stad en land af om muziek- en zanglessen te volgen en bezoekt hij de studio’s van menig songwriter en producer voor demo-opnamen. In iedere studio die hij bezoekt is men even enthousiast over het bijzondere talent van Hansen.

Medio 2007 nodigt Hansen 12 vooraanstaande Nederlandse songwriters (met verschillende achtergronden!) uit in het plaatsje Berg en Dal. Onder begeleiding van Hansen ontstaat daar de ‘Hansen Tomas’-sound en worden in 7 dagen ruim 24 songs geschreven.

Hoewel Hansen Nederlandstalige teksten zingt, wil hij vooral dat zijn muziek Amerikaans klinkt. In een Stockholmse vintage-opnamestudio vindt hij exact de sound die hij voor ogen heeft. Om de Amerikaanse sound nog meer te benaderen, laat hij het album mixen en masteren in de Verenigde Staten door internationale top-engineers.

Luisterend naar de radio, nog altijd op dezelfde Apeldoornse zolderkamer, wacht Hansen inmiddels in spanning af of zijn eerste single ‘1000 en 1 gedachten’ voorbij komt en een langgekoesterde droom in vervulling gaat…
Hansen Tomas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hansen Tomas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hansen Tomas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hansen Tomas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hansen Tomas en de eventuele overige kosten om een optreden van Hansen Tomas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hansen Tomas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hansen Tomas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hansen Tomas checken, een gratis optie plaatsen op Hansen Tomas en de boeking(en) van Hansen Tomas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hansen Tomas, BOEKINGSBUREAU Hansen Tomas, BOEKINGSBURO Hansen Tomas, ENTERTAINMENTBUREAU Hansen Tomas, ENTERTAINMENTBURO Hansen Tomas, ARTIESTENBUREAU Hansen Tomas, BOEKINGSKANTOOR Hansen Tomas, IMPRESARIAAT Hansen Tomas, MUZIEKBURO Hansen Tomas, MUZIEKBUREAU Hansen Tomas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hansen Tomas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hansen Tomas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hansen Tomas.

 

Offerte Hansen Tomas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag