Adriaan Persons

Eigenschappen Adriaan Persons boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Adriaan Persons boeken?

Adriaan Persons boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Adriaan Persons.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Adriaan Persons.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Adriaan Persons ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Adriaan Persons plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Adriaan Persons

https://youtube.com/watch?v=cmmbUsp1ELE

Extra informatie Adriaan Persons

Biografie Adriaan Persons (X-Factor)
Eindigde als tweede in de X Factor strijd en is voornemens het helemaal te gaan maken in de muziek business. Studeert aan de Herman Brood Academie en het liefst zingt deze 17 jarige zanger vanachter zijn piano. Hij weet altijd de juiste snaar te raken.
Adriaan Persons (X-Factor) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Adriaan Persons boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Adriaan Persons.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Adriaan Persons, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Adriaan Persons en de eventuele overige kosten om een optreden van Adriaan Persons mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Adriaan Persons.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Adriaan Persons. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Adriaan Persons checken, een gratis optie plaatsen op Adriaan Persons en de boeking(en) van Adriaan Persons voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Adriaan Persons, BOEKINGSBUREAU Adriaan Persons, BOEKINGSBURO Adriaan Persons, ENTERTAINMENTBUREAU Adriaan Persons, ENTERTAINMENTBURO Adriaan Persons, ARTIESTENBUREAU Adriaan Persons, BOEKINGSKANTOOR Adriaan Persons, IMPRESARIAAT Adriaan Persons, MUZIEKBURO Adriaan Persons, MUZIEKBUREAU Adriaan Persons, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Adriaan Persons, ARTIESTENBOEKINGSBURO Adriaan Persons, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Adriaan Persons.

 

Offerte Adriaan Persons aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag