Goldfinger

Eigenschappen Goldfinger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Goldfinger boeken?

Goldfinger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Goldfinger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Goldfinger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Goldfinger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Goldfinger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Goldfinger

Extra informatie Goldfinger

Biografie Goldfinger
Anders dan zijn artiestennaam doet vermoeden is Dj Goldfinger (Waylon van der Heijden) geen Dj maar een muzikant, componist en producer.

Al jong verzorgde Dj Goldfinger met zijn drive-in-discotheek ‘Evolution’ menig feestje en met veel succes. Als mensen belden om te boeken werd er meestal bij bedongen dat DJ Goldfinger zijn accordeon mee moest brengen.

De combinatie Disco/Live Accordeon was een gewild item.

Inmiddels heeft DJ Goldfinger dit prille begin uitgebouwd tot een uniek concept: ‘de accordeon versus de moderne klanken van deze tijd’, van Nederlandstalig repertoire via Costa Brava en après-ski naar dance met een vet-coole house beat en weer terug.

Wilt U het echt bont maken en moet het dak er absoluut af dan boekt U DJ Goldfinger met zijn unieke accordeonsound!
Goldfinger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Goldfinger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Goldfinger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Goldfinger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Goldfinger en de eventuele overige kosten om een optreden van Goldfinger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Goldfinger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Goldfinger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Goldfinger checken, een gratis optie plaatsen op Goldfinger en de boeking(en) van Goldfinger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Goldfinger, BOEKINGSBUREAU Goldfinger, BOEKINGSBURO Goldfinger, ENTERTAINMENTBUREAU Goldfinger, ENTERTAINMENTBURO Goldfinger, ARTIESTENBUREAU Goldfinger, BOEKINGSKANTOOR Goldfinger, IMPRESARIAAT Goldfinger, MUZIEKBURO Goldfinger, MUZIEKBUREAU Goldfinger, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Goldfinger, ARTIESTENBOEKINGSBURO Goldfinger, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Goldfinger.

 

Offerte Goldfinger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag