Christoff

Eigenschappen Christoff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
40 min.
Geluid
In overleg

Christoff boeken?

Christoff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christoff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christoff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christoff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Christoff

Extra informatie Christoff

Biografie Christoff

Voor Christoff bestaan op dit moment geen superlatieven. Aan de vooravond van zijn doorbraak in Duitsland scoort hij bij ons zijn zesde (6!!) nummer één hit op rij. Nummers als ,,Zeven Zonden’’, ,,Ja Jij’’, ,,Blauwe Ogen’’, ,,Vrijgezel’’ en zijn laatste nummer één ,,Miljoniar’’ staan garant voor een polonaise op uw feest of event.

Dé ambiancemaker bij uitstek mag zeker niet ontbreken op uw evenement.

Zijn album 7 zonden ging meer dan 30.000 keer over de toonbank en van zijn recentste album 1001 nachten komen we nu al dicht bij de 20.000 na de lancering in juli.

Wees snel want in 2010 is er een beperkte agenda voor deze hitmachine ,,Christoff’’!

Een buurtfeest, schlagerfestival, groot of klein, daar moet Christoff bij zijn!

Christoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Christoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christoff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christoff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christoff en de eventuele overige kosten om een optreden van Christoff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christoff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christoff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christoff checken, een gratis optie plaatsen op Christoff en de boeking(en) van Christoff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christoff, BOEKINGSBUREAU Christoff, BOEKINGSBURO Christoff, ENTERTAINMENTBUREAU Christoff, ENTERTAINMENTBURO Christoff, ARTIESTENBUREAU Christoff, BOEKINGSKANTOOR Christoff, IMPRESARIAAT Christoff, MUZIEKBURO Christoff, MUZIEKBUREAU Christoff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christoff, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christoff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christoff.

 

Offerte Christoff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag