Grad Damen

Eigenschappen Grad Damen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Grad Damen boeken?

Grad Damen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Grad Damen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Grad Damen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Grad Damen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Grad Damen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Grad Damen

Extra informatie Grad Damen

Biografie Grad Damen
Over Grad Damen hoeven wij u niet veel meer te vertellen. Deze Nederlandse Schlagerkoning stond de afgelopen jaren met maar liefst 8 singles hoog in de hitlijsten van Nederland. En ook is Grad niet meer weg te denken van Radio en T.V.

Het begon voor Grad Damen enkele jaren geleden in Café “Bolle Jan”, het wijd en zijd bekende café van de vader van René Froger. Grad Damen voelde zich er als een vis in het water en stond regelmatig achter de microfoon tot groot plezier van de aanwezige muziekliefhebbers,

Op veler verzoek is Grad Damen de opnamestudio ingegaan en werd de eerste single “Alisha” opgenomen en kreeg, in oktober 2000, in de MEGA Top 100 een hoogste notering van maar liefst nummer 22. Ook zijn tweede single “Amore” behaalde in februari 2001 een Top 20 notering in de Mega Top 100. Hiermee is de naam van Grad gevestigd en volgen vele hits en cd’s.

In 2006 was Grad Damen te zien met zijn eigen real life soap ‘Helemaal Grad’ bij SBS 6. Deze soap telde maar liefst 10 alfleveringen.

In februari 2008 tekent de zanger een contract bij platenmaatschappij Goldstar van Emile Hartkamp en Norus Papidar. Dit producersduo schrijft o.a. voor Frans Bauer, Koos Alberts, Marianne Weber en Jannes.

In 2008 heeft Grad Damen een nieuw album uit gebracht “kom weer bij mij”.

In 2009 verschijnt er wederom een nieuw album van Grad Damen, Goed In Mijn Vel ligt in de winkels.Incl.  De singles: He Jij, Waar Was Je Nou.. Ik Hou ’t meest van Jou hebben reeds hoog in de single top100 gestaan.

Ook 2010 begon al goed, want op 10 en 17 januari was Grad Damen te zien op Nederland 1, in een tv special van de TROS die op Curaçao werd opgenomen. Daarnaast zal Grad mee gaan op cruise aan de middelandse zee. Deze opname staan voor uitzending gepland in het najaar van 2010.

Grad Damen is te boeken als een 30 minuten durende tape act.

Ook zijn er mogelijkheden om Grad Damen te boeken met de band Tilt als begeleiding.

Grad Damen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Grad Damen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Grad Damen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Grad Damen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag