Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Eigenschappen Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken?

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thorsten Von Lippe Biesterfeld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thorsten Von Lippe Biesterfeld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thorsten Von Lippe Biesterfeld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thorsten Von Lippe Biesterfeld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Extra informatie Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Biografie Thorsten Von Lippe Biesterfeld
Thorsten von Lippe Biesterfeld  is de beste schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort.

Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE!

Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud,  weet te vermaken te boeien en te verbazen.

Ieder optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld  is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Thorsten von Lippe Biesterfeld was te zien bij SBS6 Show- nieuws waar zijn ‘relatie’ met Sylvie van der Vaart besproken werd na zijn optreden in Das Supertalent bij RTL(D).

Thorsten stond op o.a. Solar, Paaspop, de Zwarte Cross, Oktoberfeesten Sittard en op vele andere (Oktober)feesten in de Benelux. Maar ook in Oostenrijk bij o.a. Top-of-the- Mountains, samen met Duitse en Oostenrijkse sterren

Thorsten von Lippe Biesterfeld word tegenwoordig gevraagd voor tv en radio commercials en als presentator voor Oktoberfeesten. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten de ideale gastheer/presentator, de special guest, of de live-act die zorgt voor de juiste “stimmung!”

Voor uitgebreide informatie en beeldmateriaal zie www.thorstenlive.nl
Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Thorsten Von Lippe Biesterfeld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thorsten Von Lippe Biesterfeld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Thorsten Von Lippe Biesterfeld en de eventuele overige kosten om een optreden van Thorsten Von Lippe Biesterfeld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thorsten Von Lippe Biesterfeld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Thorsten Von Lippe Biesterfeld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Thorsten Von Lippe Biesterfeld checken, een gratis optie plaatsen op Thorsten Von Lippe Biesterfeld en de boeking(en) van Thorsten Von Lippe Biesterfeld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Thorsten Von Lippe Biesterfeld, BOEKINGSBUREAU Thorsten Von Lippe Biesterfeld, BOEKINGSBURO Thorsten Von Lippe Biesterfeld, ENTERTAINMENTBUREAU Thorsten Von Lippe Biesterfeld, ENTERTAINMENTBURO Thorsten Von Lippe Biesterfeld, ARTIESTENBUREAU Thorsten Von Lippe Biesterfeld, BOEKINGSKANTOOR Thorsten Von Lippe Biesterfeld, IMPRESARIAAT Thorsten Von Lippe Biesterfeld, MUZIEKBURO Thorsten Von Lippe Biesterfeld, MUZIEKBUREAU Thorsten Von Lippe Biesterfeld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Thorsten Von Lippe Biesterfeld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Thorsten Von Lippe Biesterfeld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Thorsten Von Lippe Biesterfeld.

 

Offerte Thorsten Von Lippe Biesterfeld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag