Snollebollekes

Eigenschappen Snollebollekes boeken

Prijs
v.a. 8.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Snollebollekes boeken?

Snollebollekes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Snollebollekes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Snollebollekes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Snollebollekes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Snollebollekes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Snollebollekes

Extra informatie Snollebollekes

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren  onder de rook van Oirschot.

Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing”  van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel. Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af.

Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden.. Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.

Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.

Hun eerste hit “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”

Megadeal Snollebollekes

Hierna besloot  Berk Music de mannen een megacontract aan te bieden waar Justin Timberlake en Lady Gaga jaloers op zouden zijn en ontstond de opvolger “Snollebollekes” (schudden met da kontje) die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014 en is ook al zo’n 1 miljoen keer bekeken op internet. In veel hitlijsten stonden deze liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations.

De nieuwe WK single is onlangs verschenen (Vrouwkes voor Oranje) en de nieuwe zomer single is bijna klaar dus de Snollebollekes zijn lekker op dreef! Sinds begin 2014 speelt Snollebollekes menig zaal plat en ook staat er een zomertour langs diverse vakantiebestemmingen gepland! (zoals Spanje en Portugal)

Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”.

Snollebollekes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Snollebollekes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Snollebollekes en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Snollebollekes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Snollebollekes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Snollebollekes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag