Vieze Jack

Eigenschappen Vieze Jack boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Vieze Jack boeken?

Vieze Jack boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vieze Jack.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vieze Jack.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vieze Jack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vieze Jack plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Vieze Jack

Extra informatie Vieze Jack

Vieze jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en on-charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden.

Na het lanceren van zijn hits Ik ben Jack (2013), Derin Deruit (2014) en Jump 4 Jack (2015) is Jack niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Zijn hit Captain Jack is meer dan 3 miljoen keer bekeken op Youtube en was de carnavals kraker van 2016.

In 2017 kwam hij wederom met een hete feestknaller als Brandweerman Jack. Stook het vuurtje lekker op, want Jack brandt van verlangen om jouw brandje te komen blussen.

Vieze Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Vieze Jack.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vieze Jack, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vieze Jack.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Vieze Jack aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag