Wolter Kroes

Eigenschappen Wolter Kroes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Wolter Kroes boeken?

Wolter Kroes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wolter Kroes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wolter Kroes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wolter Kroes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wolter Kroes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wolter Kroes

Extra informatie Wolter Kroes

Wolter Kroes (42) heeft zich de afgelopen twintig jaar getransformeerd van vrolijk fuifnummer tot rasvertolker van het Nederlandstalige levenslied met een eigen popsound. Met een nieuw album, een concert in de Heineken Music Hall op 17 december, een nieuwe theatertour in 2012 en verse dromen voor de toekomst kan niemand meer om hem heen.

Zijn nieuwe album Tussen jou en mij, dat 23 september verschijnt, heeft lang op zich laten wachten – maar liefst ruim drie jaar. “Het was een intensieve zoektocht naar mooie nummers die heel dicht bij me liggen,” verklaart Kroes, die daarin heel kritisch is geweest. “Ik wilde me in elk nummer kunnen inleven.” Als een rode draad door het album lopen Wolters eigen levenservaringen. Het verlies van dierbaren, de breuk met de moeder van twee van zijn kinderen, maar ook: het gezinsgeluk van nu, de liefde en geluk. Met kleine, kwetsbare liedjes als Slaap mijn kind, Doe ik het goed? tot up- temponummers als Laten we gaan, Het is over nu en het verrassende duet met Pearl Breken van de lijn “We zijn hiermee helemaal uit het hoekje van smartlappen als ‘ik hou van jou en blijf je trouw’.” In plaats daarvan heeft zijn repertoire zich verbreed tot ‘volkse popnummers’ met inhoud.

“Dit is muziek waarbij ik 100 % mezelf kan zijn.” Op 17 december 2011 zal Wolter Kroes wederom de Heineken Music Hall op z’n kop zetten. Een ander hoogtepunt wordt zijn nieuwe theatertour in het voorjaar van 2012. “Dat is het mooie van dit vak: het verveelt nooit.”

Wat valt er nog meer te wensen voor één van de meest geboekte performers van ons land?

“Een stadionconcert. Dat is mijn droom.” aldus Wolter Kroes
Wolter Kroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wolter Kroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wolter Kroes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wolter Kroes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wolter Kroes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wolter Kroes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wolter Kroes checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wolter Kroes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag