Wahnsinn

Eigenschappen Wahnsinn boeken

Prijs
v.a. 4.150
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Wahnsinn boeken?

Wahnsinn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wahnsinn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wahnsinn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wahnsinn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wahnsinn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wahnsinn

Extra informatie Wahnsinn

WAHNSINN, de naam is allesomvattend: 9 topmuzikanten die een waanzinnige muzikale show ten gehore brengen.

Van polka tot pop, bij een avond Wahnsinn komt het allemaal aan bod in een show die is opgebouwd uit muzikale toppers. Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager, prikkelende accordeon sounds, Alpenparade, Glansparade, Polka en Steirisch. Van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie!

Tijdens een optreden van Wahnsinn gaan alle remmen los. Geen dansvloer blijft onberoerd en al menig feestpaviljoen is omgetoverd tot een megafestijn dat zijn weerga niet kent. Tot in de late uurtjes aan toe. Niet voor niets is ons motto:

Wahnsinn staat voor Polka Party Powerrr ohne Ende!

Wahnsinn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wahnsinn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wahnsinn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag