fragment

Eigenschappen Fragment boeken

Prijs
v.a. 3.495
Tijdsduur
1 x 30 + 1 x 40 + 1 x 50 min.

Fragment boeken?

Fragment boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fragment.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fragment.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fragment ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fragment plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fragment

Extra informatie Fragment

Fragment zet een show neer vol enthousiasme; de betere muziek; vele lichteffecten en rook; een complete ‘georganiseerde’ muzikale chaos. Fragment bestaat uit 3 Engelse mensen die zijn komen wonen in Nederland. Van origine schoolvrienden die zich troffen in Leigh-on-Sea Essex en die samen besloten muziek te gaan maken voor hun beroep. Ze gaven hun werk op en besloten naar Nederland te komen. Vanaf toen ging het in een stroomversnelling. Vol enthousiasme werkte de band zich omhoog en is nu de drukst bezette band in Nederland. Ze bezochten diverse radio en t. v. -programma’s waar ze ‘live’ cover- en eigen nummers speelden. Dit resulteerde in diverse albums o. a. “insufferable”, “here…” en “the Dream Orchard” die terug te vinden waren in de Nederlands hitlijsten. In 1991 huurden ze zelfs de Ahoy af waar ze een uitverkocht concert hebben gegeven. Reeds 16. 000. T-shirt’s zijn er verkocht wat te kennen geeft hoe populair de band is. In 1996 heeft de groep voor de tweede maal de Ahoy afgehuurd. Wederom een uitverkocht concert……. Al met al is Fragment een avondje gezellige muzikale ontspanning. Een MUST …. !.

Fragment boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fragment.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fragment, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fragment en de eventuele overige kosten om een optreden van Fragment mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fragment.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fragment. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fragment checken, een gratis optie plaatsen op Fragment en de boeking(en) van Fragment voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fragment, BOEKINGSBUREAU Fragment, BOEKINGSBURO Fragment, ENTERTAINMENTBUREAU Fragment, ENTERTAINMENTBURO Fragment, ARTIESTENBUREAU Fragment, BOEKINGSKANTOOR Fragment, IMPRESARIAAT Fragment, MUZIEKBURO Fragment, MUZIEKBUREAU Fragment, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fragment, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fragment, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fragment.

Offerte Fragment aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag