Thijs boontjes boeken

Eigenschappen Thijs Boontjes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Thijs Boontjes boeken?

Thijs Boontjes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thijs Boontjes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thijs Boontjes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thijs Boontjes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thijs Boontjes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Thijs Boontjes

Extra informatie Thijs Boontjes

Bekend bij het grote publiek als vaste huisband van het programma “M” van Margriet van der Linden, en dankzij zijn deelname aan “De Slimste Mens”. Zijn Dans- en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes, en met hun Nederlandstalige rock ’n roll speelde de band al menig festival als Down The Rabbit Hole en De Zwarte Cross plat.

Thijs Boontjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Thijs Boontjes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thijs Boontjes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Thijs Boontjes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thijs Boontjes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Thijs Boontjes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag