Pearls-boeken

Eigenschappen Pearls boeken

Prijs
Op aanvraag

Pearls boeken?

Pearls boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pearls.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pearls.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pearls ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pearls plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pearls

Een originele en bijzondere openingsact boeken voor uw bedrijfsfeest, privefeest, event of congres? Ook voor een festival of dorpsfeest hebben wij de perfekte openingshandeling of openingsshow.

Voor de openingsact van Rijkswaterstaat verzorgde wij een opening rondom het thema (onder) water. Prachtige parels rolde over het water en de directeur bleek zelfs over het water te kunnen lopen!!

Links en rechts van het podium rollen reusachtige pearls het podium op. In de pearls zijn muzikanten zichtbaar…. Bijvoorbeeld op fluoriserende violen… Danseressen tot hun middel in transparante ballonnen dansen op de pearls heen. Alle ballonnen exploderen tegelijk en het vervolg van de act bespreken wij graag met u…

Pearls boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pearls, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pearls.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Pearls aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag