Hoogste Punt Projectie boeken

Eigenschappen Hoogste Punt Projectie boeken

Prijs
Op aanvraag

Hoogste Punt Projectie boeken?

Hoogste Punt Projectie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hoogste Punt Projectie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hoogste Punt Projectie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hoogste Punt Projectie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hoogste Punt Projectie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hoogste Punt Projectie

Extra informatie Hoogste Punt Projectie

U zoekt ideeen voor de opening van een pand, gebouw, kantoor of winkelcentrum? Bij ons kunt u openingsacts boeken waarbij wij uw produkt of dienst in een act verwerken. Een show op maat is mogelijk maar ook een bestaande show waarbij wij elementen toevoegen die de act persoonlijk maken. Een voorbeeld is de act Projection.

Voor deze openingsshow dienen wij te beschikken over minimaal 6 meter hoogte. Naast de opening van uw evenement kan deze act ook op bouwplaatsen worden ingezet bij het bereiken van een hoogste punt!

Na een dynamisch slagwerkspektakel of een meer feerieke introductie komt er een zangeres oplopen met een enorme sleep… Tijdens haar zang blijkt zij langzaam de lucht in te stijgen en wordt haar jurk naar links en rechts over het podium uitgelopen. Hierdoor ontstaat er een enorm projectiescherm waarop uw logo of een film kan worden geprojecteerd. Een niet allerdaagse openingsact!!

Hoogste Punt Projectie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hoogste Punt Projectie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hoogste Punt Projectie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hoogste Punt Projectie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Hoogste Punt Projectie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag