De Rpde Lopers boeken

Eigenschappen De Rode Lopers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3 uur

De Rode Lopers boeken?

De Rode Lopers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Rode Lopers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Rode Lopers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Rode Lopers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Rode Lopers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Rode Lopers

Extra informatie De Rode Lopers

De Rode Lopers inhuren?

Alle openingsacts al een keer gezien? Dan vragen wij even uw aandacht voor deze unieke act. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld de opening van een nieuwe winkel, kantoor of pand!

Een nieuwe openingsact en ontvangstact. Uw gasten voelen zich al welkom bij de entree!  Een nieuw pand openen of uw gasten op een bijzondere manier ontvangen op een evenement of conges? Dat kan met de speciale openingsact “De Rode Lopers”.

Het wordt tijd voor vernieuwing……… tijd voor ‘De Rode Lopers’ bij de entree!
Stelt u zich eens voor; niet alleen de langste rode loper van Nederland maar ook nog eens de meest uitdagende….

Een rode loper die zigzag over het parkeerterrein gaat? Eindigt de rode loper aan de waterkant en ziet u deze aan de overkant weer doorlopen? Geen nood, ‘De rode Lopers’ zorgen dat u veilig oversteekt. Over de nieuwe snelweg of door het bos heen? Geen uitdaging is ‘De Rode Lopers’ te gek! Sla aan het begin op de rode knop… en wordt welkom geheten in diverse talen…

‘De Rode Lopers’, een belevenis op zich!

En wat dacht u van de extra bij te boeken ‘Grande Dame’? Met enige overredingskracht mogen uw gasten het beleven om onder haar rok door hun weg te vervolgen.

De Rode Lopers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Rode Lopers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Rode Lopers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Rode Lopers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Rode Lopers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag