Rene van Hooren boeken

Eigenschappen Karikaturist Rene van Hooren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur

Karikaturist Rene van Hooren boeken?

Karikaturist Rene van Hooren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Karikaturist Rene van Hooren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Karikaturist Rene van Hooren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Karikaturist Rene van Hooren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Karikaturist Rene van Hooren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Karikaturist Rene van Hooren

René van Hooren werkt free-lance als vormgever/cartoonist, maar de meeste mensen zullen hem kennen als karikaturist. Want op tal van evenementen in binnen- en buitenland wordt hij gevraagd om in enkele minuten een karikatuur op papier te zetten. Hij tekent al zijn hele leven. Na het volgen van de Grafische School en Industriële Vormgeving heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Deed ervaring op als karikaturist in Parijs, Londen, Spanje en Griekenland. “Sneltekenaar René van Hooren zet in enkele minuten een treffende karikatuur op papier; uw gasten vermaken zich eens te meer en hebben nog jarenlang een tasbare herinnering”.

Karikaturist Rene van Hooren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Karikaturist Rene van Hooren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Karikaturist Rene van Hooren en de eventuele overige kosten om een optreden van Karikaturist Rene van Hooren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Karikaturist Rene van Hooren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Karikaturist Rene van Hooren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag