Michel van Grinsven

Eigenschappen Michel van Grinsven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.

Michel van Grinsven boeken?

Michel van Grinsven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Michel van Grinsven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Michel van Grinsven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Michel van Grinsven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Michel van Grinsven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Michel van Grinsven

Michel van Grinsven is multifunctioneel inzetbaar namelijk als presentator, buikspreker, close-up magician en karikaturist. De combinatie van deze kwaliteiten maken hem uniek.
Michel van Grinsven werd in 1960 geboren te Amsterdam.Na de middelbare schoolopleiding koos Michel van Grinsven er voor om zijn creatieve talenten verder te ontwikkelen en te gebruiken. Hij begon met het sneltekenen van karikaturen op straat om dit later via theaterbureaus te gaan doen. Het tekenen bleek een prima ingang bij de theaterbureaus en daardoor is Michel van Grinsven nog steeds een veelgevraagd karikaturist.
Naast het tekenen trok het toneel. Als dressman liep Michel van Grinsven mee in modeshows en ging deze later ook presenteren. Als presentator werd hij meer en meer gevraagd, ook voor grote landelijke evenementen. Hij presenteerde zeer uiteenlopende evenementen, van Missverkiezing tot koemelkwedstrijd en van modeshow tot personeelsfeest.
Om wat variaties te krijgen in de Kindershow, begon Michel van Grinsven met goochelen en via het goochelen kwam hij in aanraking met de magie van het buikspreken. Deze haast uitgestorven variétésoort boeide hem al van kinds af aan.
Na een intensieve training beheerst Michel van Grinsven deze techniek en werkt er mee met zeer veel succes. Verschillende malen is hij te zien geweest op televisie met zijn buikspreekpop Jeroentje. Onder andere in: Wie van de Drie, Wie weet waar Willem Wever woont, Vijf Uur Show, Call TV (De Lounge en de Droogkap).
Karikatuur tekenen/table-magicTwee termen die u niet onbekend zullen zijn en juist in combinatie een zeer aantrekkelijk gegeven voor veel organisatoren.Michel van Grinsven tekent in enkele minuten een fraai, goedgelijkend karikaturaal portret op formaat A3. Voor de ogen van het publiek wordt razendsnel een waar kunstwerkje gecreëerd, waar altijd veel belangstelling voor is. Al goochelend gaat Michel van Grinsven langs de tafels en worden uw gasten betrokken bij de diverse verbluffende trucs.
Buikspreken (Bühneact)De buikspreekact zorgt voor een aantal verrassingen. Natuurlijk is er Jeroentje, de buikspreekvogel, die met zijn ontwapenende slimheid de harten van het publiek weet te veroveren. Daarnaast worden ook een paar liedjes gezongen door Michel van Grinsven aangepast aan het aanwezige publiek. Als de situatie het toelaat en als het publiek er voor in is, wordt het geheel afgewisseld met een goocheltruc.
De absolute giller is het moment dat iemand uit het publiek wordt gehaald om als buikspreekpop te gaan fungeren. Pijn in de kaken van het lachen wanneer deze pop zeer talentvol blijkt te zijn! De pop heeft bovendien zang- en dansambities. Natuurlijk wil het publiek dat dan ook wel even zien. Kortom, een nieuwe ster wordt geboren.
Fotografie: Adrienne Korzillius, Amsterdam

Michel van Grinsven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Michel van Grinsven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Michel van Grinsven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Michel van Grinsven en de eventuele overige kosten om een optreden van Michel van Grinsven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Michel van Grinsven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Michel van Grinsven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Michel van Grinsven checken, een gratis optie plaatsen op Michel van Grinsven en de boeking(en) van Michel van Grinsven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Michel van Grinsven, BOEKINGSBUREAU Michel van Grinsven, BOEKINGSBURO Michel van Grinsven, ENTERTAINMENTBUREAU Michel van Grinsven, ENTERTAINMENTBURO Michel van Grinsven, ARTIESTENBUREAU Michel van Grinsven, BOEKINGSKANTOOR Michel van Grinsven, IMPRESARIAAT Michel van Grinsven, MUZIEKBURO Michel van Grinsven, MUZIEKBUREAU Michel van Grinsven, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Michel van Grinsven, ARTIESTENBOEKINGSBURO Michel van Grinsven, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Michel van Grinsven.

 

Offerte Michel van Grinsven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag