Frank Los

Eigenschappen Frank Los boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Frank Los boeken?

Frank Los boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Los.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Los.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Los ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Los plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank Los

Frank Los is geboren in 1968 te Biddinghuizen. Als kind was hij altijd al bezig met tekenen, toneelspelen en ander vermaak. Hij genoot ervan om alle kleine kinderen in de buurt een rondje achterop te nemen op de fiets.Op de HAVO kreeg hij in de jaarlijkse toneelproducties steeds de hoofdrol.
Op de MIKOJEL (een Hbo-opleiding voor sociaal werk middels spel) wilde iedereen altijd bij hem in het groepje omdat hij zo enthousiast was en altijd goede ideeën had.Na het behalen van zijn HBO-diploma ontdekte Frank pas hoe kortzichtig het er vaak toe gaat in het sociaal werk. Omdat hij ondertussen al leuk werk had als artiest besloot hij hierin verder te gaan en het sociaal werk links te laten liggen.
De carriére van Frank Los begon op Koninginnedag. Hij ontdekte hoe gemakkelijk je geld kan verdienen met karikaturen als de omstandigheden goed zijn. Hij probeerde het daarna in winkelcentra, op boulevards en op pleinen. Maar dat was geen succes. In Nederland verdien je maar op een paar plekken goed als karikaturist. En door de noodzaak van een vergunning kan je daar haast niet terecht. Frank Los ging op zoek naar plekken waar hij mensen gemakkelijker bereid kon vinden om zich te laten tekenen. Dat is op feesten en festivals. Dat is in de trein (Frank beschikte over een OV-studentenkaart). En dat is in de kroeg.Al doende leert men. En zo leerde Frank het vak op zeer avontuurlijke wijze. Hij is zelfs nog twee keer zonder geld liftend op vakantie naar Spanje gegaan. En hij sliep elke nacht in een hotel.
Door zijn werk als karikaturist werd Frank voor allerlei opdrachtjes gevraagd. Hij heeft een tijdje muurschilderingen gemaakt in kroegen en disco’s. En hij werd gevraagd voor de eerste feestjes en partijen. Op een gegeven moment werd Frank Los gevraagd voor een eindexamenstunt. Het was de bedoeling dat er een tekening kwam van alle leraren. In de laatste klas liet frank de leerlingen de tekeningen zien. Van 96% van de tekeningen konden de leerlingen gelijk zien wie het was. Frank beschouwt dit nu nog steeds als het moment waarop hij zijn examen heeft gehaald als karikaturist. Later werd hem aangeraden om een folder te sturen naar evenementenbureaus. En alsof het allemaal de bedoeling was ontmoette hij daarna de directeur van een krant. Frank stelde voor dat hij al het personeel zou tekenen in ruil voor een folder. En zo geschiedde. Zo rolde Frank in het evenementencircuit.
Als tekenaar op een evenement verdien je goodwill door je tekeningen. Dit gaf Frank Los de ruimte om te experimenteren met theater en het voordragen van gedichten als extraatje bij de tekeningen. Zo ontwikkelde zich de act zoals u deze nu kan boeken.Sinds 1995 wordt Frank Los elk jaar minstens honderd keer gevraagd voor een performance. Dus als u aan hem vraagt of hij ervan kan leven moet hij even glimlachen. Die vraag hoort hij graag. Dat herinnert hem eraan hoe gelukkig hij is met zijn werk.
Frank Los wordt steeds vaker gevraagd voor opdrachten die wat meer inhouden dan slechts “vermaak”. Dit zijn voor hem de krenten uit de pap. Hier komt zijn oude roeping weer tevoorschijn als sociaal cultureel werker. En terwijl hij vroeger in dit vak vaak op onbegrip stuitte met zijn onconventionele aanpak wordt hij tegenwoordig hierom juist gewaardeerd. Frank Los gaf bijvoorbeeld al een lezing met veel humor van twee uur aan een afdeling van gemeente Alkmaar. Voor een bank werd hij gevraagd om de medewerkers ermee te confronteren dat de klanten hen zo klantonvriendelijk vonden. Frank Los was het gezicht van een interne campagne bij een andere bank waarbij de medewerkers werden gestimuleerd om commerciëler te denken. Voor een ministerie werd Frank gevraagd om pijnpunten naar boven te halen ter verbetering van de onderlinge samenwerking. Bij een prijsuitreiking van gemeente Zevenaar hield Frank Los een korte lezing waarin hij het standpunt uiteen zette dat gehandicapten niet bestaan.De komende tijd wil Frank Los zich steeds meer gaan toeleggen op functioneel entertainment als middel om een boodschap over te brengen. Als iemand de aandacht vast kan houden is het Frank Los wel! 

Frank Los boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank Los.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank Los, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Los en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank Los mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Los.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Los. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank Los checken, een gratis optie plaatsen op Frank Los en de boeking(en) van Frank Los voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank Los, BOEKINGSBUREAU Frank Los, BOEKINGSBURO Frank Los, ENTERTAINMENTBUREAU Frank Los, ENTERTAINMENTBURO Frank Los, ARTIESTENBUREAU Frank Los, BOEKINGSKANTOOR Frank Los, IMPRESARIAAT Frank Los, MUZIEKBURO Frank Los, MUZIEKBUREAU Frank Los, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank Los, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank Los, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank Los.

 

Offerte Frank Los aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag