Blndr boeken

Eigenschappen blndr boeken

Prijs
Op aanvraag

blndr boeken?

blndr boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van blndr.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van blndr.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van blndr ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van blndr plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie blndr

Met de combinatie van een leuke en aantrekkelijke activiteit voor bezoekers, de mogelijkheid om de gemaakte foto’s direct te kunnen delen via social media én de toegang tot de verzamelde data, heb je met het gebruik van de producten van blndr de ultieme vorm van fotomarketing in handen. Terwijl de ene bezoeker voor het greenscreen staat om een unieke foto te maken, kunnen de overige bezoekers meekijken en bedenken hoe ze zelf een leuke foto kunnen maken. Kiezen zij voor de foto op het prachtige strand, of willen ze liever met een leeuw of hun favoriete sporter op de foto? Inmiddels verzamelen zich steeds meer mensen bij de photo booth in afwachting van hun eigen unieke fotobeleving. Na het maken van de foto, wordt de foto direct geüpload en kunnen de bezoekers hun eigen foto opzoeken en delen via social media. Behalve alle aandacht die deze foto’s en dus ook je bedrijf op social media zullen opleveren, biedt ook de verzameling van bijvoorbeeld e-mailadressen mogelijkheden voor gerichte marketing in de toekomst.

Voor iedere inzet kijken we mee hoe we ons product het beste voor je in kunnen zetten.  Door het combineren van verschillende opties creëer je in overleg met een van onze medewerkers een pakket dat precies aansluit bij de wensen van je bedrijf!

Specialist op gebied van greenscreen fotomarketing

Emoties losmaken, herinneringen creëren en deze vastleggen op beeld. We maken gebruik van geavanceerde technologie, die we eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen.

blndr boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van blndr, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van blndr.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fly Seat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van blndr. checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte blndr aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag