VR Shark Attack boeken

Eigenschappen VR Shark Attack boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

VR Shark Attack boeken?

VR Shark Attack boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van VR Shark Attack.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van VR Shark Attack.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van VR Shark Attack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van VR Shark Attack plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie VR Shark Attack

Virtual reality shark attack !

Shark Attack vr is een bijzondere ervaring voor mensen met stalen zenuwen. De virtual reality simulator komt incl. een stalen shark kooi waar de deelnemers in plaatsnemen. Met de virtual reality bril op maak je een afdaling in je kooi naar een scheeps wrak, maar pas op , je bent niet alleen ! Shark attack vr onderscheid zich van andere ervaringen door met name de lengte van deze experience: ruim 12 minuten is de deelnemer letterlijk ondergedompeld in virtual reality.

VR Shark Attack boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van VR Shark Attack, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van VR Shark Attack en de eventuele overige kosten om dit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van VR Shark Attack.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte VR Shark Attack aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag