F16 flight simulator boeken

Eigenschappen F16 Flight Simulator(en) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

F16 Flight Simulator(en) boeken?

F16 Flight Simulator(en) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van F16 Flight Simulator(en).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van F16 Flight Simulator(en).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van F16 Flight Simulator(en) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van F16 Flight Simulator(en) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie F16 Flight Simulator(en)

State Of the art’ Motion simulator met flight simulation software. De compacte motion base is gekoppeld aan de computer software. Voer een missie uit over vijandelijk gebied met je F16 en schakel je tegenstander uit. Of probeer te landen op een vliegdek schip zonder je jet te beschadigen. Tevens keuze uit vele vliegtuigen of bijv. red bull air race. Inclusief super audio weergave met een zogenaamde ‘Buttkicker’. Een extreem realistische flight simulator voor beurzen en events. Keuze uit weergave met plasma of voor een ultieme vlieg ervaring met grootbeeld projectie.

F16 Flight Simulator(en) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van F16 Flight Simulator(en), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van F16 Flight Simulator(en) en de eventuele overige kosten om een optreden van F16 Flight Simulator(en) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van F16 Flight Simulator(en).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte F16 Flight Simulator(en) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag