Hang Gliding boeken

Eigenschappen Hang Gliding boeken

Prijs
Op aanvraag

Hang Gliding boeken?

Hang Gliding boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hang Gliding.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hang Gliding.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hang Gliding ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hang Gliding plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hang Gliding

De ‘vogelmens’ ervaring op uw evenement!

Het is bijna niet meer verrassend te noemen…maar wederom zijn we er in geslaagd een zeer vernieuwende Virtual Reality Simulator te ontwikkelen. Uitgangspunt ditmaal; …benader het gevoel van vliegen, zweven en dalen zo goed als mogelijk, creëer een  zogenaamde vogelmens-ervaring die hang gliders ook ervaren, zonder daarvoor naar de bergen af te moeten reizen voor de juiste thermiek.
Het uiteindelijke resultaat: de eerste Virtual Reality Hang Gliding simulator van Nederland!

Zoals dat bij een originele Hang Glider ook betreft, hang je, liggend op je buik, in een harnas dat met banden is bevestigd aan een frame met ‘vleugels’. De handen worden geplaatst op de stuurstang. Door het hoofd en lichaam te bewegen kan je  dalen, stijgen en je koers bepalen. Voorzien van een Virtual Reality bril volg je een prachtig en spectaculair parcours over bergen en landschappen. Een top ervaring!

Volgens ervaren Hang Gliders die wij uitgenodigd hebben om deze simulator te beproeven, is het gevoel ‘van het zweven en glijden over lucht’  opmerkelijk realistisch. Geslaagd zouden we dus kunnen zeggen, derhalve uitermate geschikt om bezoekers van uw evenement het vrije gevoel van Hang Gliding te laten ervaren.

De Virtual Reality Hang Gliding Simulator is snel en eenvoudig te plaatsen, gebruikt 220 volt aan stroom en heeft een ruimte nodig van 15 m2. Led verlichting maakt het mogelijk dat het frame in de gewenste (bedrijfs)kleuren gehuld wordt. Voor een eventuele branding en/of merk activatie leveren wij tevens pop-up banners.

Hang Gliding boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hang Gliding, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hang Gliding.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Hang Gliding aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag