Drummer Gezocht

Eigenschappen Drummer Gezocht boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Drummer Gezocht boeken?

Drummer Gezocht boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Drummer Gezocht.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Drummer Gezocht.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Drummer Gezocht ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Drummer Gezocht plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Drummer Gezocht

‘Drummer Gezocht’ is een nieuw fenomeen in Nederland. Dit duo klinkt als een volwaardige band met drums, bas, toetsen, gitaar en zang. Toch zijn ze maar met z’n tweeën…
Deze twee muzikale alleskunners hebben aan 4 voeten en 4 handen genoeg om als complete band te klinken! Dat moet je gezien en gehoord hebben! Door hun jarenlange ervaring in diverse bands zoals bijvoorbeeld, Booming Pianos, Full Circle & Greenfield hebben ze een zeer breed repertoire opgebouwd. Een bruiloft, de kermis, een receptie of diner: ‘Drummer Gezocht’ is overal inzetbaar!
‘Drummer Gezocht is ook te boeken met een zangeres, daarnaast beschikt ‘Drummer Gezocht’ over een eigen geluids- en lichtinstallatie tot 250 mensen,

Drummer Gezocht boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Drummer Gezocht.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Drummer Gezocht, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Drummer Gezocht en de eventuele overige kosten om een optreden van Drummer Gezocht mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Drummer Gezocht.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Drummer Gezocht aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag