Sonny's Inc boeken

Eigenschappen Sonny’s Inc. boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sonny’s Inc. boeken?

Sonny’s Inc. boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sonny’s Inc..

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sonny’s Inc..

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sonny’s Inc. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sonny’s Inc. plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sonny’s Inc.

Extra informatie Sonny’s Inc.

Biografie Sonny’s Inc

,,We love to entertain you!”

Een wereld zonder muziek? Die is voor Sonny’s Inc. ondenkbaar. Sinds vele jaren zijn wij één van de meest swingende en daarmee toonaangevende entertainmentbands van Nederland. U kent ons ongetwijfeld, of u heeft beslist wel eens van ons gehoord.

Het kan bijna niet anders…

Vrijwel zeker zijn we elkaar tegen gekomen tijdens een van onze shows. In uw congrescentrum wellicht, uw theater of schouwburg, uw muziekzaal of restaurant. Of misschien kent u ons wel van onze, gelukkig meestal zonovergoten concerten in de open lucht, op feestelijke pleinen of tijdens muziekfestivals.

Veelzijdig en van alle markten thuis

Sonny’s Inc. is, in het oordeel van velen die ons zagen en meemaakten, dé partyband die ,,het dak eraf!” speelt, die voor onvergetelijke momenten zorgt en van elk feest of van ieder ‘event’ een geheide happening maakt!

Wellicht stond u als opdrachtgever zelf tussen het publiek, nadat wij voor uw genodigden of uw gasten optraden. Of danste u mee op de talrijke songs uit ons uitgebreide repertoire van welbekende pop-, soul -en dance-classics. En mijmerde u in stilte, als onze formatie zich begaf op het pad van de Latin-sound.

Misschien ook zag u Sonny’s Inc. vlammen in het voorprogramma van Marco Borsato… Een concert vol passie, om niet snel te vergeten.

Een avond Sonny’s Inc. is voor ons publiek een avond loskomen van de dagelijkse verplichtingen. Dat is waar wij het ook voor doen, waar wij onze energie en passie uithalen: mensen blij maken, hen even uit de sleur van de dag halen, lachende gezichten zien. Dat is ook waar wij als partyband voor stáán: wij willen mensen entertainen, ons publiek een geweldige avond bezorgen, een onvergetelijk concert neerzetten. Een optreden met alles erop en eraan. Waar nog lang over wordt nagepraat. Niet voor niets is ‘entertainment our middle name’.

Veelzijdig in zijn instrumentale en vocale mogelijkheden, dát is onze professionele band. Of zoals wij vaak horen na optredens: ,,Sonny’s Inc. is van alle markten thuis.”

‘Compleet’ en ‘op maat’

‘Compleet’ en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Ofwel, de band neemt als een muzikale kameleon de gedaante aan die het best past bij een feestelijke bijeenkomst of zakelijke samenkomst, zoals een congres, een diner, de opening van een nieuw hoofdkantoor, het jubileum van de directeur of het afscheid van een geliefd personeelslid, maar ook een trouwerij of een kick-off. Met inderdaad een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals Latin, Brasil, pop, soul, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd: herkenbaar!

Achter de vaste slogan ‘We love to entertain you!’ van Sonny’s Inc. schuilt meer dan alleen een uitstekende, swingende partyband. Maar ook een betrouwbaar muziekbedrijf met oog voor persoonlijke aandacht, creativiteit, betrokkenheid en professionaliteit. Daar zetten wij hoog op in.

Duidelijk zijn wij in beloften, afspraken en condities: geen setlijsten, alles tot in de puntjes verzorgd, een goede bereikbaarheid in het contact met de band, gegarandeerd gericht op service, maar ook ruimte voor eigen inbreng door de opdrachtgever en géén inprikkosten. Ofwel: afspraak is afspraak!

Sonny’s Inc. boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sonny’s Inc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sonny’s Inc., neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sonny’s Inc. en de eventuele overige kosten om een optreden van Sonny’s Inc. mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sonny’s Inc..
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sonny’s Inc.. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sonny’s Inc. checken, een gratis optie plaatsen op Sonny’s Inc. en de boeking(en) van Sonny’s Inc. voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sonny’s Inc. aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag