Sonny's Inc.

Eigenschappen Sonny’s Inc. boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sonny’s Inc. boeken?

Sonny’s Inc. boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sonny’s Inc..

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sonny’s Inc..

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sonny’s Inc. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sonny’s Inc. plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sonny’s Inc.

Extra informatie Sonny’s Inc.

Vijftien jaar geleden isSonny’s Inc. ontstaan door initiatief vanSonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie:MUZIEK!!!. Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken. Hij ging op zoek naar goede, conservatorium geschoolde musici die dezelfde passie en visie hadden en entertainment hoog in het vaandel hadden staan. Zo werd al snel een 7-mans formatie geformeerd. Er werd druk gerepeteerd en er ontstond een gevarieerd en eigentijds repertoire. De band was er klaar voor! In het begin werd er opgetreden in kroegen als Café Thijssen, de Bamboo Bar en de Heeren van Aemstel. Destijds de places to be, hier kwamen de muziekliefhebbers bijelkaar om te genieten van topmuziek. Het werkte, de scheurende gitaren de gekte rondom de muzikanten en de geweldige saxofoonsolo’s droegen bij aan oververhitte zalen van vooral genietende mensen. De zalen gingen stuk voor stuk plat! Van het een kwam het ander en de band werd gevraagd voor bruiloften en partijen, het ging echt lopen! Ze waren niet meer te remmen, gingen nog meer repeteren en ook dat ging zijn vruchten afwerpen. Er werd gebeld voor allerlei bedrijfsevenementen, festivals en studentenfeesten door heel Nederland en zelfs ook daarbuiten.

Door de toenemende populariteit wasSonny’s Inc. steeds beter in staat om in te spelen op de wensen van de gasten en het repertoire daarop af te stemmen. Naast de eigen composities die ook altijd een belangrijke rol spelen en waarvan er inmiddels verscheidene op CD zijn uitgebracht werd er gewerkt aan hits van nu en toen die het publiek raakte. Al dan niet verpakt in een eigentijds jasje, voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley!. Door dit brede repertoire en deze gevarieerde sound wisten ze toch elke keer weer de juiste snaar te raken. Het interactieve en het feit dat de muzikanten draadloos zijn zorgt voor interactie met de gasten en lopen de muzikanten vaak tussen het publiek of zie jeSonny Hoogwerfboven op de bar of in een lantaarnpaal. Niets is te dol en het doel is pas bereikt als de gasten plezier hebben en de zaal compleet uit zijn dak gaat. Mede door deze energie en professionaliteit mocht de band reeds vele bijzondere evenementen van een vrolijke noot voorzien. Zoals bijvoorbeeld op paleis het Loo, tijdens het huwelijk van Prins Maurits en Prinses Marilene, een ook voor de band onvergetelijke gebeurtenis. Of op de feesten vanJan des Bouvrie,Abraham Moskowicz,Minister Rudingen top-tennisserSjeng Schalken. Bijzonder waren ook het 5-jarig bestaan vanEurodisney, hetOranjebalinOmanvoorShell, de afsluiting van het theaterseizoen vanRuth Jacotten diverse benefietconcerten in bijvoorbeeld Polen, voorWarchild, voor deRichard Krajicek Foundationen voor stichtingDoe een Wens. Ook waren er in de loop der jaren andere hoogtepunten zoals de opnames van een tweetal albums:Live at OdeonenLive at de Heeren van Aemstelen diverse singles, eenvideoclipin Zuid-Afrika, deelname aan het Songfestival 2000 en 2003 en diverse televisie-optredens in o. a. DeTV Showvan Ivo Niehe,Jos op 1van Jos Brink,U bent aan de Beurtvan Peter-Jan Rens,De Notenclubvan KRO,Nightclubvan Veronica,Nachtsuitevan Christine van de Horst,Live & Cooking,Koffietijdvan RTL4 en vele anderen. Het is moeilijk om met weinig woordenSonny’s Inc. te typeren maar uitgerekend de man die ooit bekend stond als spraakwaterval van de Nederlandse radio, heeft weinig woorden nodig om de muzikale ziel vanSonny’s Inc. kernachtig te typeren: “Dit?” zegtWillem van Kooten(voormalig discjockey Joost den Draaijer) “Dit is pure partymuziek! Daar moet je gewoon bij zijn!” Een mooi compliment. , nietwaar?. Sonny’s Inc. bestaat uit 7 muzikanten waaronder Roland Gaedtgens optoetsen, Huig Ouwehandopbas, Ramon Braumulleropdrums, Dirk van de Walopgitaar, David Rockefeller op trompet enArjan Muuszopsaxofoon.
Allemaal conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens!.

Sonny’s Inc. boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sonny’s Inc..

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sonny’s Inc., neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sonny’s Inc. en de eventuele overige kosten om een optreden van Sonny’s Inc. mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sonny’s Inc..
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sonny’s Inc.. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sonny’s Inc. checken, een gratis optie plaatsen op Sonny’s Inc. en de boeking(en) van Sonny’s Inc. voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sonny’s Inc. aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag