Sesam Sensation Band boeken

Eigenschappen Sesam Sensation Band boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Avondvullend
Geluid
Incl. B-set (geluid tot ca. 500 p.)

Sesam Sensation Band boeken?

Sesam Sensation Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sesam Sensation Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sesam Sensation Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sesam Sensation Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sesam Sensation Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sesam Sensation Band

Extra informatie Sesam Sensation Band

Sesam Sensation

De naam van de band zegt eigenlijk al genoeg. Met meer dan 2500 geboekte shows is SESAM SENSATION met afstand de meest geboekte coverband van Nederland. En dat is sowieso al een sensatie in deze tijd.

De sensatie van de band ziet iedereen al zodra de energieke én zeer charmante zangeres op het podium verschijnt. Met naast haar één van de beste zangeres uit het profcircuit. Voeg daarbij 4 fenomenale muzikanten die ook allemaal een geweldige leadstem hebben, een stortvloed aan songs welke in een hoog tempo allemaal in mash-up style voorbijkomen en je snapt waarom deze de lifetime award “Meest geboekte band van Nederland” heeft verdiend”!

Daarnaast heeft de band ook de award voor “Beste Partyband van Nederland” op haar naam staan. Sesam brengt twee sets van 75 minuten vol van beleving en energie in elke feesttent, op elk festival, voor elk corporate event en in elke club. SESAM SENSATION: “Professionals in entertainment”!

Sesam Sensation Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sesam Sensation Band, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sesam Sensation Band en de eventuele overige kosten om een optreden van Sesam Sensation Band mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sesam Sensation Band.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sesam Sensation Band checken, een gratis optie plaatsen op Sesam Sensation Band en de boeking(en) van Sesam Sensation Band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sesam Sensation Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag