High5 boeken

Eigenschappen High5 boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

High5 boeken?

High5 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van High5.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van High5.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van High5 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van High5 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van High5

Extra informatie High5

De leden van High5 blinken uit in enthousiasme en professionaliteit. Met een breed repertoire spelen ze op de meest uiteenlopende gelegenheden en maken ze van elk feest een onvergetelijk succes. Op elk huwelijk, festival of evenement raakt de professionele coverband High5 precies de juiste snaar. Gevoelige ballads afgewisseld met swingende dance hits en meezingers met klassiekers. Voeten van de vloer, handen in de lucht en dansen maar.

Coverband High5

High5 bestaat uit vijf personen, waaronder een leadzangeres en een zanger/gitarist. Deze doorgewinterde muzikanten treden onder meer op met Dutch Eagels, Mooz, The New Party en theatergezelschap Plezant. Als de bandleden op het podium staan, spelen ze het dak eraf. Voeg er een saxofonist en een extra zangeres aan toe en het feest is compleet.

High5 op verzoek

Het repertoire van High5 is up-to-date, uitgebreid en afwisselend. Hits van nu, kaskrakers van toen tot Nederlandstalige muziek: alles komt voorbij. Heeft een specifiek liedje voor u een bijzondere betekenis? De High5 studeren dat nummer zonder meerkosten speciaal voor u in en spelen het live tijdens het feest. De muzikanten zijn zo op elkaar ingespeeld dat ze op de avond zelf elk gewenst verzoeknummer spelen. Zo verloopt de avond helemaal zoals u dat wenst.

Hightech licht en geluid

Niets is te gek voor High5. Special effects en led-videoschermen geven de show nog meer elan. High5 beschikt zelfs over een eigen professionele licht en geluidsinstallatie, inclusief geluidstechnicus. Topkwaliteit voor een scherpe prijs. De mogelijkheden zijn ongekend.

High5 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van High5, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van High5.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte High5 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag