torkest

Eigenschappen Torkest boeken

Prijs
v.a. 1.095
Tijdsduur
Avondvullend
Geluid
Incl. licht en geluid tot 250 personen - Optioneel tegen meerprijs: extra zangeres

Torkest boeken?

Torkest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Torkest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Torkest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Torkest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Torkest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Torkest

Extra informatie Torkest

Torkest is een veelgevraagde 2-mansband die gevormd wordt door Ton den Dekker en René van Tongeren. Het duo begon als een 4-mansformatie, Clockhouse, die de 25-plussers onder ons wel zullen herinneren. In jaren 80 waren zij één van de populairste en meest gevraagde coverbands. Na tien mooie jaren besloten Ton en René in 1993 om met z’n tweeën verder te gaan als Torkest. Met een nog breder repertoire, professionele geluidsinstallatie, mooie lichtshow, moderne instrumenten, een dosis grappen en grollen en natuurlijk goede zin werd niets aan het toeval over gelaten. Alles moest vanaf het eerste optreden perfect zijn. De formule van Clockhouse werd voort gezet en dat bleek een groot succes.

Torkest boeken is een goede keuze, want het duoklinkt als een voltallige en moderne band. Met volle overtuiging en enthousiasme speelt Torkest het eindeloze repertoire samen met de hits van tegenwoordig. De twee mannen weten wat het publiek wil en kunnen daar moeiteloos op inspelen door hun jarenlange ervaring. De 2-mansband heeft muziek voor iedereen. Disco, actuele hits, rock, pop, easy listening, leuke meezingers, feest, gouwe ouwe… Torkest kan het allemaal.

Elk optreden van het duo wordt gecombineerd met veel humor. Torkest is geschikt voor elke gelegenheid en maakt er elke keer weer een bijzondere belevenis en geweldig feest van. Van grandcafé tot dinerdansant of van personeelsfeest tot bruiloft, bij elk feest weet Torkest de goede toon en sfeer te zetten. Door Torkest te boeken, krijg je muzikaal vakmanschap. Elk optreden wordt op maat gemaakt. De repertoirekeuze, het volume, de lichtsfeer enz. worden altijd in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Torkest is een klasse apart. Ze blijven altijd bij de tijd en ze luisteren goed naar wat het publiek wil en dat bewijzen ze doordat ze nog steeds de meest gevraagde 2-mansband zijn anno 2019. Torkest, de mannen van muziek.

Door Torkest te boeken, krijg je een onuitputtelijk repertoire met nummers van toen en nu. Amerillo van Tony Christie, Sweet Child ‘O Mine van Guns ’n Roses, Girl van Anouk en een heuse Torkest Medley.

Offerte Torkest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag