Millstreet boeken

Eigenschappen Millstreet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Millstreet boeken?

Millstreet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Millstreet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Millstreet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Millstreet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Millstreet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Millstreet

Extra informatie Millstreet

MillStreet: rijke historie

Coverband MillStreet wordt gevormd door een hecht team van gedreven muzikanten. De naam MillStreet zal menigeen bekend in de oren klinken en de band  heeft een rijke muzikale historie. Na een adempauze blies zanger Marc de band in 2012 weer nieuw leven in. En sindsdien zetten ze elke tent weer volledig op zijn kop.

Een feest maak je met zijn allen!

Door hun ervaring, kwaliteit, volle bak energie en enorme gedrevenheid, zorgen de muzikanten van MillStreet voor een onvergetelijke avond. Ze maken plezier op het podium en houden van de interactie met het publiek..een feest maak je tenslotte toch met zijn allen!

Millstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Millstreet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Millstreet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag