Millstreet

Eigenschappen Millstreet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Millstreet boeken?

Millstreet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Millstreet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Millstreet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Millstreet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Millstreet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Millstreet

MillStreet is terug…!
MillStreet is terug met leadzanger Marc van Demen.Vele jaren lang was hij met groot succes “het gezicht” van de band.De band is weer compleet nu en heeft in december 2012 een nieuwe start kunnen maken. Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, pop, rock, 100% dance en party coversongs.Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 5 ervaren muzikanten. In 10 jaar tijd speelde MillStreet meer dan 1500 optredens en zijn nog steeds graag geziene gasten in alle discotheken, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften door heel Nederland en daarbuiten. MillStreet kan een professionele geluidstechniek en lichtshow bieden voor ieder evenement. Voor elk feest of budget probeert MillStreet een goede oplossing aan u te bieden.  MillStreet…de coverband zonder grenzen.Na verdere voorbereidingen kan de band u nu op dit moment kennis laten maken met een geheel nieuw concept. Het zal u aanspreken omdat het uniek is in de muziek business. In het kort, u bepaald naar wens hoe de band gaat optreden.En wij zullen u zorgeloos entertainment brengen op maat.
Maar wat houdt dat in?Door dit vernieuwende concept zijn de gevestigde MillStreet shows door u voortaan onbeperkt uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment. Het publiek van tegenwoordig, jong of oud, wil overdonderd worden met extra prikkels. Deze kan MillStreet u nu bieden als geen andere band.  Het is geen must, maar een extra service die de band u kan aanbieden.
Wij denken graag, op uw verzoek, mee over extra aanvullingen naar wens.  

Millstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Millstreet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Millstreet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Millstreet en de eventuele overige kosten om een optreden van Millstreet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Millstreet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Millstreet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Millstreet checken, een gratis optie plaatsen op Millstreet en de boeking(en) van Millstreet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Millstreet, BOEKINGSBUREAU Millstreet, BOEKINGSBURO Millstreet, ENTERTAINMENTBUREAU Millstreet, ENTERTAINMENTBURO Millstreet, ARTIESTENBUREAU Millstreet, BOEKINGSKANTOOR Millstreet, IMPRESARIAAT Millstreet, MUZIEKBURO Millstreet, MUZIEKBUREAU Millstreet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Millstreet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Millstreet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Millstreet.

 

Millstreet boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag