Millstreet boeken

Eigenschappen Millstreet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Millstreet boeken?

Millstreet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Millstreet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Millstreet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Millstreet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Millstreet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Millstreet

Extra informatie Millstreet

Allround coverband Millstreet speelde in 10 jaar meer dan 1500 live optredens en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds het doel om de lat binnen de amusementsmarkt te verhogen. Zij probeert dit telkens weer met haar frisse, jeugdige en moderne uitstraling en haar actuele repertoire. Dit alles wordt combineert met hoge muzikaliteit, een eigentijdse show en de drang om elke keer weer boven zichzelf uit te stijgen.

Millstreet bestaat uit 6 muzikanten die allen een schat aan ervaring hebben, waarbij leadzanger Marc en leadzangeres Lizzy absolute meerwaarde betekenen. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium.

Door haar brede inzetbaarheid is Millstreet uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, intieme privéfeesten en bruiloften. Zij heeft al vele feesten voor zeer tevreden bedrijven en bruidsparen muzikaal mogen omlijsten!

Millstreet presenteert een voortdurend vernieuwende, frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers uit de actuele Top 40 charts, maar ook worden de 70’s, 80’s & 90’s, het Nederlandstalige lied, Easy-listening, Trance & Dance, Feestmuziek en stevige Rock absoluut niet geschuwd. Millstreet is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid èn gedurende de avond zelf zorgvuldig uitkiezen.

Voor elk feest en budget probeert Millstreet een goede oplossing aan u te bieden.

Millstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Millstreet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Millstreet en de eventuele overige kosten om een optreden van Millstreet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Millstreet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Millstreet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Millstreet boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag