Astrid Kunst boeken

Eigenschappen MC Astrid Kunst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

MC Astrid Kunst boeken?

MC Astrid Kunst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van MC Astrid Kunst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van MC Astrid Kunst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van MC Astrid Kunst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van MC Astrid Kunst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie MC Astrid Kunst

Astrid Kunst is één van Nederlands meest veelzijdige zangeressen die met haar krachtige stem & energieke performance elke show naar the next level brengt.

Bekend van o.a. de Nederlandse rockbands Stereo en Join the Cavalry, maar ook de onmiskenbare stem achter de jingles van o.a. radiostations 3FM en 538.

Gedurende de wintermaanden draait deze powerhouse samen met haar DJ collectief zo’n 70 shows op de piste van Val Thorens, Frankrijk.

Ook dit wintersportseizoen zal zij daar haar thuis weer vinden op het podium van La Folie Douce: één van Europa’s meest populaire buiten clubs in de sneeuw.

Tijdens haar internationale zomer tour 2017 stond de zangeres onder meer in Nederland, Spanje, België, Roemenie, Frankrijk en Brazilië.

Astrid Kunst is zowel te boeken met vaste DJ’s uit eigen kring, of kan (op verzoek/in overleg) met een reeds geboekte DJ samenwerken.

Astrid Kunst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Astrid Kunst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Astrid Kunst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte MC Astrid Kunst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag