DJ Miss Brown boeken

Eigenschappen DJ Miss Brown boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Miss Brown boeken?

DJ Miss Brown boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Miss Brown.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Miss Brown.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Miss Brown ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Miss Brown plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DJ Miss Brown

Extra informatie DJ Miss Brown

DJ Miss Brown is één van de beste Allround DJ’s van Nederland. Met haar vrolijke verschijning, brede kennis van muziek en gevoel voor publiek is zij de beste keuze om je feest naar ‘the next level’ te brengen! Met grote regelmaat staat zij samen met live muzikanten als een zanger(es), percussionist, saxofonist en/of trompettist op het podium.

Onder de naam DJ Miss Brown, begon ze met oude Soul, Hip Hop en R &B, later met Disco, Funk, Classics,90’s en House.

Uiteindelijk heeft zij zich gespecialiseerd in bijna alle stijlen die werken op een dansvloer, vooral gericht op Vocal-, Funky- en Tech-House en Disco-/Dance-Classics als haar specialiteit.

Ze verrast het publiek graag met herkenbaarheid, een vleugje jaren ’80 en uiteraard de ’90’s!

DJ Miss Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Miss Brown, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Miss Brown.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte DJ Miss Brown aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag